Ünlülerin Kilo Verdiren Sırrı Ortaya Çıktı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen bir dönem fazla kilolarından şikayetçiydi. Diyetisyenlere giden güzel şarkıcı çözüm yolunu diyet çorbasında buldu.

26.01.2018-17:10 - (Son Güncelleme: 26.01.2018-17:06) Ünlülerin Kilo Verdiren Sırrı Ortaya Çıktı!

Vücut sisteminizin vitaminlerin yararlarını kaybetmeden rahatça işleyebilmeleri için sağlıklı ve organik gıdaların tercih edilmesi büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda yağsız ya da az yağlı olarak satılan birçok ürün, içinde fazla seviyede şeker bulundurur. Trans yağlar yerine doğal yağları tercih etmeniz daha doğru karar olacaktır. Yemeklerinize avokado, balık, fındık gibi içinde doğal yağ barındıran besinleri ekleyerek tüketmek sizin için daha yararlı olacaktır.

Ancak kilo vermek için başka bir yol daha var. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen bir dönem fazla kilolarından şikayetçiydi. Diyetisyenlere giden güzel şarkıcı çözüm yolunu diyet çorbasında buldu. Gülben Ergen doktorlarla beraber bir süre bu çorbayı tüketerek kilo verdi.

İşte Ergen'in çorba malzemeler şöyle: Lahana, yeşil mercimek, dereotu, pazı, maydanoz ve fesleğen gibi yeşillikler bulunuyor. Haşlanan sebzeler blender'dan geçiriliyor. Çorbaya yağ ve tuz eklenmiyor. Şuan zayıflığı ve güzelliği ile adından çokça bahsettiren Ergen'in incecik kalma sırrı belli oldu.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal