Sema Apak'ın Survivor'a Damga Vuran Saç Modelleri!

TV8 ekranlarında yayınlanan, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2017' yarışmasının ünlüler takımında mücadele eden Sema Apak'ın sizler için merak edilen saç modellerini araştırdık.

07.04.2017-10:50 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Sema Apak'ın Survivor'a Damga Vuran Saç Modelleri!

TV8 ekranlarında yayınlanan, Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstelendiği 'Survivor 2017' yarışmasının her bölümüne ünlüler takımında yarışan Sema Apak'ın saçları damgasını vuruyor. Bizde sizler için boş durmadık ve Survivor Sema'nın merak edilen saç modellerini araştırdık.

'Survivor 2017' nin yayınlandığı günden itibaren tüm herkesi ekranlara kitleyen yarışmacılar, zor şartlar altında gereken ödüller için gerekse şampiyon olmak için zorlu parkurlarda mücadele ediyorlar. Özellikle kadın yarışmacılar bakımlarını nasıl yapıyorlar diye düşünürken ünlüler takımında mücadele eden Sema Apak'ın zorlu Survivor şartlarında bile bir kadının etkilenmediğini gösteriyor olması tüm herkese ilham oldu. 

'Survivor 2017' yarışmasına katılmadan önceki hayatında da saç konusunda çok temiz olduğunu gösteren Sema Apak, her yeni bölümde farklı bir model ile karşımıza çıkıyor. Survivor Sema Apak'ın farklı saç modellerini gelin beraber inceleyelim...

Sema Apak, yarışmanın her ilerleyen  bölümünde farklı modellerler izleyici karşısına çıkıyor. Kimi zaman saçlarını yarım, kimi zaman yarı toplu, kimi zamanda yarım topluyor. Ama diğer kadın yarışmacılar ada koşullarında saçıyla bu kadar ilgilenemezken Survivor Sema'nın vazgeçemediği bir detay daha var. Survivor Sema, diğer yarışmacı bayanlara nazaran saçlarına daha fazla dikkat ediyor. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal