Şampuanınıza Şeker Eklerseniz Ne Olur?

Vücudumuza bir çok zararı bulunan şekerin saçlarınızda yarattığı mucizelere inanamayacaksınız. İşte şekerin vücudumuz dışında yarar sağladığı diğer alanları sıralıyoruz.

05.06.2017-10:08 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-14:04) Şampuanınıza Şeker Eklerseniz Ne Olur?

Saçlarımız en değerli varlığımız. Özellikle kadınların en önemli aksesuarlarından biri. Saç bakımı ve sağlığı için saatler ve yüklü miktarda paralar harcanır. Bunca şey yapmanıza rağmen saçlarınız hala istediğiniz gibi değil mi? İşte size mükemmel saçlara kavuşmanızın pratik ve ucuz yolu... 

Şimdiye kadar şekerin hep zararlarını duydunuz. şekerin sağlık için zararları, şekerin kullanılmaması gerektiği, şekerden uzak durun gibi hep negatif yönleri anlatıldı. Ancak şimdi tam tersi şekerin inanılmaz faydalarını anlatacağız. Şekerin bu mucize etkisine inanamayacaksınız! 

ŞAMPUANA ŞEKER EKLEMENİN FAYDALARI 


Vücudumuza faydadan çok zararı bulunan şekerin vücut ve saç bakımınıza da bunun aksine zarardan çok faydası bulunmaktadır. Söz konusu saç bakımı olunca olmazı oldurtan kadınlar deneme yanılma yöntemiyle bu bakım kürlerini keşfetmeye devam ediyor. İşte herkesin mutfaklarında kolaylıkla bulunan şekerin saça faydaları;

- Şeker saç derisinde oluşan yapışkan maddeyi temizlemekle kalmıyor, ölü deri hücrelerini ortadan kaldırarak saç bakım ürünlerinin saça daha etkili bir şekilde nüfus etmesini sağlıyor.

- Sadece bununla da kalmayıp hem saçların daha derinden temizlenmesiniz sağlıyor hem de inanılmaz şekilde nemlenmesini neden oluyor. 

- Uzmanların araştırmalarına göre şampuanın içerisine bir kaşık toz şeker ilave etmek saçlarımızı pırıl pırıl ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Bu bakımın uygulaması da yapım aşaması kadar oldukça kolaydır.


- Uygulama olarak saç tipinize en uygun şampuanın içerisine bir kaşık toz şeker konulduktan sonra saçlarınıza iki dakika boyunca masaj yapmanız gerekiyor. Masaj işleminden sonra saçlarınızı bu kürden arınıncaya kadar durulamanız da büyük önem taşıyor.

- Şeker içindeki partiküller ve yapış yapış özelliğiyle saç derinize hem maske hem de peeling ürünü olarak kullanabileceğiniz bu karışım saçlarınıza muhteşem bir görünüm kazandıracak. Bu kürü haftada bir defa uyguladığınızda saçlarınızdaki mükemmel değişime tanık olacaksınız. Eskisinden daha parlak canlı ve sağlıklı saçlarınıza tekrar kavuştuğunuzda bu kürü uygulamaktan kendinizi alıkoyamayacaksınız.

Ancak bu uygulamada dikkat edilmesi gereken çok önemli bir husus var; şekerin nemlendirici etkisi bulunan şampuanla birlikte 4 yıkmada bir olacak şekilde kullanılmalıdır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal