Kusursuz Ruj Sürmede 6 Adım!

Her kadın için dudakları ve dudak bakımı kuşkusuz çok önemli bir konudur. İşte bu tekniklerle sizde kusursuz dudaklara sahip olabilirsiniz…

12.01.2018-15:52 - (Son Güncelleme: 12.01.2018-15:48) Kusursuz Ruj Sürmede 6 Adım!

Her kadın için dudakları ve dudak bakımı kuşkusuz çok önemli bir konudur. Dudakların yeri kadınlarda bu kadar fazlayken rujların sayısının ve renklerinin az olması tabiki beklenemez. Her kadının birbirinden farklı dudakları vardır ve daha çekici bir dudağa sahip olmayı her kadın ister.

İşte bu tekniklerle sizde kusursuz dudaklara sahip olabilirsiniz…

Dudak Kenarlarında Kalanlar

Ruj ile yapacağız makyajın, 5 yaşında bir çocuk tarafından yapılan makyaj gibi durmasını istemiyorsanız, ruj fırçası kullanmalısınız.

Dudaklarınızı Çevreleyin

Dudak kalemi kesinlikle belirgin olmamalı. Doğal dudak renginizi kaybetmeyecek şekilde gölgelendirme yapabilirsiniz. Rujla değil de dudağınızı çevreleyecek hafif bir kalem ile dudaklarınızı çevreleyin.

Bıyıklarınızı Aldığınız Belli Olmasın

Dudağınızın üst kısmındaki tüyler kesinlikle hoş bir görüntü oluşturmaz. Bıyık bölgenizi nemlendirin ve sonrasında bu tüylerden kurtulun.

Çatlamış Dudaklar

Ölü deriden kurtulmak için dudaklarınızı nemli bir havlu ya da yumuşak bir diş fırçasıyla nazikçe ovalayın. Rujunuzu uygulamadan önce krem kullanın ve dudaklarınızın kremi emmesine izin verin.

Abartısız renklerle makyaj

Diğer detayların dışında, doğru bir ruj, gündüz uygulayacağınız bir makyaj için mükemmel görünmenizi sağlar. Eğer dudağınızda deneyemiyorsanız, rujunuzu parmağınızda deneyebilirsiniz.

Dişlerinize Bulaştırmayın

Rujunuzu uygularken, ağzınızı kapalı tutarak dişlerinize bulaşmasını engelleyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal