Kış Aylarında Tırnak Bakımı Yapmanın Püf Noktası!

Kış aylarının gelmesiyle beraber cildimizde çeşitli değişiklikler oluşmaya başladı. Özellikle ellerimiz dışarıyla çok sık temas ettiğinden en büyük etkiyi ellerimizde görülüyor.

05.01.2018-17:47 - (Son Güncelleme: 05.01.2018-17:44) Kış Aylarında Tırnak Bakımı Yapmanın Püf Noktası!

Kış aylarının gelmesiyle beraber cildimizde çeşitli değişiklikler oluşmaya başladı. Özellikle ellerimiz dışarıyla çok sık temas ettiğinden en büyük etkiyi ellerimizde görülüyor. Bu sebeple kötü havalarda artan evde kalma isteğimizi pekiştirecek bir alternatifimiz var. Soğuk günlerde evinizde el ve tırnak bakımını yapmak artık çok daha kolay.

KÜTİKÜL TEMİZLİĞİ

El ve tırnak bakımının en zorlu kısımlarından biri bilindiği üzere kütikül temizliğidir. Bunlar için uygun makaslarla kesmek ya da ileri ittirmek bir çözü yolu. Fakat bu yazımızda sizleri uğraştırıcı bu işlemden kurtararak, büyük kolaylık sağlayacak bir önerim var.

Mixup Sulphur bir tırnak bakım yağıdır. Vazelinle benzer özellikleri taşıyan bir yapıya sahip. Tırnakların daha hızlı uzamasını ve sertleşmesini sağlıyor. Bu özelliklerinden dolayı da daha güçlü tırnaklara sahip olup, soğuk zamanlarda uzun tırnak tırnakların keyfini sürebilirsiniz.

Kış aylarında el ve tırnak bakımında bizi büyük bir yükten kurtaracak bir diğer özellik ise yoğun yapısı sebebiyle tırnaklarınıza ve tırnak etlerinize uygulayacağınız ufak bir miktarı ile kütiküllerinizden hemen kurtulmanızı sağlıyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal