Kış Aylarında Görülmesi Gereken 5 Yer

Kış aylarının gelmesi ile beraber hazır okullarda tatil olmuşken karın ve tatilin keyfini çıkarmanız için gidilmesi gereken 5 tatil beldesini sizler için derledik.

19.01.2018-13:34 - (Son Güncelleme: 19.01.2018-13:30) Kış Aylarında Görülmesi Gereken 5 Yer

Kış aylarının gelmesi ile beraber hazır okullarda tatil olmuşken karın ve tatilin keyfini çıkarmanız için gidilmesi gereken 5 tatil beldesini sizler için derledik. Özellikle yurt dışına çıkamayacak olan kişiler için oldukça güzel yerler olan bu mekanlar kışın görülmesi gereken yerler arasında.

KAPADOKYA - NEVŞEHİR

Kesinlikle görülmesi gereken yerlerden biri olan Kapadokya, kış tatili için çok eğlenceli bir yer. Peri bacaları üzerinde toplanan karları görmek, eşsiz doğal güzelliklerin keyfini sevdiklerinizle sürmek istiyorsanız Kapadokya’ya yola çıkabilirsiniz.

SAPANCA - SAKARYA

Sapanca Gölü’nün manzarası, ağaçlardaki karlarla beraber huzur ve keyfide yanında getiriyor. Kış tatilinde yakın yerlere gidecek olan ve hafta sonu kaçamakları yapmak isteyenler için, Sapanca gidilmesi gereken yerlerden.

KARTALKAYA – BOLU

Bolu’da bulunan Kartalkaya, kış mevsiminde muhteşem bir manzaraya sahip oluyor. Görkemli çam ağaçlarının olduğu tepede kayak yapmak için Kartalkaya’ya gidebilirsiniz.

HASANKEYF – BATMAN

Medeniyetin beşiği olarak bilinen Hasankeyf’in 10 bin senelik tarihi var. Dicle Nehri üzerinde yer alan Hasankeyf, bin yıllık Hasankeyf köprüsüne ve tarihi camilere ev sahipliği yapıyor. Aynı zamanda kalkerli yapısı, doğal güzellikleri, mağaralarıyla görenleri oldukça etkiliyor. Sevdiklerinizle Hasankeyf’e giderek, Dicle manzaralı ve karlı fotoğraflar çekebilir ve tarihi güzelliklere şahit olabilirsiniz.

SAFRANBOLU – KARABÜK

Osmanlı evleriyle donatılmış Safranbolu, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alıyor. yaz kış misafirleri eksik olmayan Safranbolu’nun kışı ayrı güzel geçiyor. Akşamları evlerin ve sokakların ışıklarıyla beraber karın yağışını izlemek için görülmesi gereken yerlerden. Tarihi hanları, hamamları, camileri ve çarşılarını gezerek sevdiklerinizle tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal