Kaz Ayağı Kırışıklıkları İle Başa Çıkmanın Etkili Yolu!

Kadınlar için bakışların ciddi şekilde önemli olduğu muhakkak bir gerçektir. Bu sebepten kadınlar genç ve güzel görünmek için göz çevresinde meydana gelen kaz ayağı diye bilinen çizgileri azaltmak üzere birçok bakım ürününden faydalanıyor.

10.01.2018-17:27 - (Son Güncelleme: 10.01.2018-17:20) Kaz Ayağı Kırışıklıkları İle Başa Çıkmanın Etkili Yolu!

Kadınlar için bakışların ciddi şekilde önemli olduğu muhakkak bir gerçektir. Bu sebepten kadınlar genç ve güzel görünmek için göz çevresinde meydana gelen kaz ayağı diye bilinen çizgileri azaltmak üzere birçok bakım ürününden faydalanıyor, hatta estetik yöntemlere başvuruyor. Fakat Mayo Clinic araştırması gösteriyor ki; kaz ayağı kırışıklıkları ile baş etmenin yolu “güneş gözlüğü” kullanmak. Çünkü “güneş”, bulutlar ardında olsa dahi, sızan UV ışınları ile kaz ayaklarının oluşumunda ciddi bir etken. Kaliteli bir güneş gözlüğü kullanarak hem stil sahibi hem de daha genç görünmek sanıldığından daha kolay.

Uzmanlar, güneş gözlüğü tercihinde yapılan en büyük hatanın, güneş gözlüğünün yalnızca bir aksesuar olarak görülmesi olduğunu ifade ediyor. Daha güzel görünmek isterken bir yandan da sağlığımızı tehlikeye atacak giysi ve aksesuarları kullanmamalıyız. Vücudumuzda en fazla önemsediğimiz bölge yüzümüz olduğu halde, göz ve göz çevremizi riske atarak aslında daha genç görünme fırsatı elimizden uçup gidiyor.

Oysaki göz ve çevresinin de zararlı güneş ışınlarından en fazla korunması gerek. Mayo Klinik’in araştırmasına göre, Güneşten gelen UV radyasyon, sadece gözümüzün kornea, lens ve diğer bölümlerine değil, göz çevresindeki cilde de ciddi hasarlar verebiliyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal