Kadınların Denemesi Gereken Bakım Sırları!

Aslında güzel görünmek için yapmanız gerekenler çok kolay. Bu ipuçları sayesinde kendini anında daha genç ve canlı hissedeceksiniz. İşte sizin için derlediğimiz bakım ipuçları...

18.01.2018-16:20 - (Son Güncelleme: 18.01.2018-16:12) Kadınların Denemesi Gereken Bakım Sırları!

Kadınlar her zaman güzel görünmek için oldukça vakit harcarlar Aslında güzel görünmek için yapmanız gerekenler çok kolay. Bu ipuçları sayesinde kendini anında daha genç ve canlı hissedeceksiniz. İşte sizin için derlediğimiz bakım ipuçları...

İstenmeyen tüylerden kurtulma yöntemin jiletse, tıraş için saç kremi kullanabilirsin. Tıraş jeline göre çok daha yumuşak ve sağlıklı bir etkisi olacaktır. Ojelerinin daha çabuk kuruması için ellerini soğuk suyun altında bekletebilirsin. Herhangi bir ruju toz pudra ve bir mendil yardımıyla matlaştırabilirsin. Kirpik kıvırıcını saç kurutma makinesiyle ısıtarak daha uzun süre kıvrık kirpiklere sahip olabilirsin. Çatlamış ve kabuklanmış dudaklarına, hindistan cevizi yağı ve kahverengi şeker kullanarak peeling yapabilirsin.

Maskara uygularken kirpiklerinin arkasına kartvizit tutarak, maskaranın göz kapaklarına bulaşmasını önleyebilirsin.
Tel tokaları aslında yanlış takıyor olabilirsiniz. Dalgalı yeri saçın içinde kalacak şekilde takmalısınız. Bu sayede tokaların saçınıza zarar vermesini önlersiniz.

At kuyruğunu daha dik tutmak için tel toka kullanabilirsiniz. Kullandığınız tel tokayı at kuyruğunuzu tutturduğunuz tokaya dik bir şekilde sabitlerseniz saçlarınız daha hacimli görünecektir.

Saç renginizde bir far veya allık ile saçlarınızın daha yoğun görünmesini sağlayabilirsiniz. Oje sürdükten sonra ellerinizi buzlu suya sokarsanız hızlıca kurur. Göz altı kapatıcısını soldaki gibi sürmelisiniz. Kıyafetlere bulaşan fondöten lekesini tıraş kremiyle temizleyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal