Her Kadının Bilmesi Gereken Kalıcı Güzellik Tüyoları!

Güzel olmak için, farkına varmadan yaptığımız yanlışlar makyaj, cilt ve saç bakımımızda önemli derecede büyük problemler olarak karşımıza çıkıyor. Yapılan yanlışlar hakkında hazırladığımız bilgileri öğrenmek işinize çok yarayacak.

03.02.2018-13:57 - (Son Güncelleme: 17.05.2021-17:14)

Güzel olmak için, farkına varmadan yaptığımız yanlışlar makyaj, cilt ve saç bakımımızda önemli derecede büyük problemler olarak karşımıza çıkıyor.

Yapılan yanlışlar hakkında hazırladığımız bilgileri öğrenmek işinize çok yarayacak.

BU YANLIŞLARI YAPMAYIN!

Kirli saç fırçaları kullanmak: Göz ve dudak makyaj fırçalarını günlük olarak, diğerlerini ise haftada bir kez temizlemek lazım. Aksi durumda makyaj fırçaları, bakterilerin hemen çoğalacağı bit yerdir.

Maskara fırçasıyla oynamak: Çok fazla ürün almak adına yaptığınız küçük hamleler, maskaranın havayla dolmasına ve ürünün kuruyup bozulmasına yok açmaktadır.

Yoğun cilt makyajı yapmak: Aşırı şekilde fondöten kullanmak, ciltte maskemsi bir görünüm verir. İşin sırrı nemli bir süngerden faydalanmak. Ve bu süngerle uyguladığınız fondöteni ince bir katman olarak iyice yayarak sürmekten geçiyor.

40 yaş sonrası ışıltılı ürünler kullanmak: İçinde pırıltılar bulunan formüller göz ve dudak kenarındaki çizgilerin içine dolarak, onların daha fark edilir hale gelmesine neden olurlar.

Gereğinden fazla kaş almak: Cımbız yardımıyla kaş almak kıl köklerine zarar verir ve kalıcı olarak yok olmalarına yol açar.

Boyun bölgesini ihmal etmek: Nemlendirici ve güneş koruyucu kreminizi alın bölgenizden itibaren, dekolteye kadar sürün.

Nemlendiriciyi yanlış uygulamak: Eğer cildinizin neme doymasını sağlamak istiyorsanız, nemlendiricinizi duştan hemen sonra, cildiniz henüz nemliyken, yüzünüze ve vücudunuza sürün.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal