Gözleri Daha Büyük Gösteren Makyaj Hileleri!

Makyaj trendleri devamlı değiştiği son yıllarda, biz kadınların zevkleri de sürekli değişiyor. Bazen buğulu göz makyajı yaparken bazen sadece çekici olmak istiyoruz.

02.02.2018-09:57 - (Son Güncelleme: 02.02.2018-09:54) Gözleri Daha Büyük Gösteren Makyaj Hileleri!

Makyaj trendleri devamlı değiştiği son yıllarda, biz kadınların zevkleri de sürekli değişiyor. Bazen buğulu göz makyajı yaparken bazen sadece çekici olmak istiyoruz. Bazen de yok gibi gözüken doğal makyaj. Durum bu vaziyette iken birçok makyaj hilesi de çok işe yarıyor.

İşte küçük gözlerinizi normalden büyük gösterecek basit makyaj hilelerini sizler için hazırladık.

Göz etrafına, göz altı kapatıcısı sürüp fırça veya sünger ile yedirin. Kapatıcının rengi, ciltten 2-3 ton açık tercih etmelisin. Göz üstlerine uygulayacağınız farların, göz altlarına bulaşmasını önlemek için transparan pudra uygulayın. Göz üstlerine astar uygulayın. Makyajın ortaya çıkması için astar far kesinlikle aydınlık bir renk uygulamalısınız.

Astara uygun renk farla, göz kapaklarının ortasına ince bir çizgi çekip kirpiklere doğru yayarak gölge verin. Gölge, küçük gözlerde daha ince ama dumanlı bir şekilde olmalı. Göz şeklini ortaya çıkarmak için eyeliner uygulayın. Kirpik dibinden göz kapağının düştüğü noktaya doğru çekerek, kuyruk yapın. Eyeliner ince çekilmeli ve kuyruğu daha uzun şekil verilmeli.

Gölgenin üzerine koyu renk farla, ince bir çizgi çekip kirpik uçlarına doğru uygulayarak dumanlı bir görüntü ortaya çıkarın. Astarla aynı renk far yardımıyla kaş altlarına sürün.

Göz altındaki transparan pudrayı fırçayla temizleyin. Alt kirpik diplerine eyeliner çekip küt uçlu bir fırçayla uygulayarak, göz altlarına dumanlı bir şekil verin. Göz içine beyaz veya göz üzerindeki tonlarda kalem uygulayın. Özellikle beyaz, gözlerin daha büyük görünmesini sağlar.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağıya doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal