Geniş Kalçalı Kadınların Kesinlikle Bilmesi Gereken Giyim Önerileri!

Güzel giyinmek için en önemli nokta vücut tipine göre giyinmek ve giydiğini kendine yakıştırmaktır. Genellikle kadınların vücut tiplerine göre giyinmesi, iyi giyinmenin kilit noktasıdır.

14.02.2018-10:48 - (Son Güncelleme: 14.02.2018-10:43) Geniş Kalçalı Kadınların Kesinlikle Bilmesi Gereken Giyim Önerileri!

Güzel giyinmek için en önemli nokta vücut tipine göre giyinmek ve giydiğini kendine yakıştırmaktır. Genellikle kadınların vücut tiplerine göre giyinmesi, iyi giyinmenin kilit noktasıdır.

İşte geniş kalçalı kadınlar için giyim önerileri…

KALEM ETEKLERDEN UZAK DURUN

Kalem etekler formu nedeniyle kalçaya tam oturan modellerdir. Giyildiğinde bedeni sararak kalçayı da olduğundan dana geniş gösterir. Bu sebeple geniş kalçalı kadınlar bu tarz riskli eteklerden uzak durarak belden itibaren genişleyen kloş etekler kullanmalıdır.

DÜZ RENKLER TERCİH EDİN

Desenli kıyafetler genellikle riskli bir tercihtir. Çünkü genelde kişiyi olduğundan daha kilolu ve geniş göstermesiyle bilinir. Genellikle karışık renkler ve karışık desenler çok dikkatli kullanılmalıdır. Bu sebeple geniş kalçalı kadınların seçeceği etek ya da pantolonların desenli olmaması son derece önemlidir.

GENİŞ ÜSTLER DAİMA KURTARIR

Kalça hizasında yada yukarıda biten üst giyim ürünleri kalçayı olduğu gibi belirginleştirir. İnce bir bedeni olmayan kadınların bu tarz üstleri kullanmamalarında fayda vardır. Onun yerine kullanılacak geniş bluzlar, “oversize” şeklinde isimlendirilen geniş kesim bol gömlek ya da kazaklar kalçayı kapatacağından, alt bedende normalde olduğundan daha ince ve bütün bir görüntü elde edebilirsiniz.

TEK PARÇA OLDUKÇA RAHAT

Üst bedeni alt bedenine göre daha ince olan kadınlar, geniş kalçasını ve basenini örterek üst bedenini öne çıkaracak kıyafetler tercih etmelidir. Elbiseler ise bu konuda tek parçanın rahatlığını yaşatan parçalardır. Üstü dar ve alta doğru genişleyen elbiseler fazlalıkları kapatırken dikkatleri de üst bedene çeker. Özellikle işlemeleri ve desenleri elbiselerin üst kısmında kullanmak geniş kalçalı kadınlar için oldukça kolaylık sağlar.

Son Dakika Kadın Haberleri içn aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal