Geçmiş Döneme Damga Vuran Moda Trendleri

Geçmiş dönem moda trendleri, moda için geçmiş çokta karanlık bir dönemden çok oldukça renkli ve çeşitli zamanlardı. Kızlar için çok katlı etek modası da onlardan yalnızca biriydi.

14.02.2018-16:27 - (Son Güncelleme: 14.02.2018-16:21) Geçmiş Döneme Damga Vuran Moda Trendleri

En az 3 beden büyük eşofman modası da tam 20 sene devam etti. Bu biraz karanlık dönem modası gibi görülebilir. Fakat çocuklar için yanar dönerli spor ayakkabılar bu karanlık dönemi oldukça aydınlatmaya yetti.

Şimdi bile popüler olan şeffaf sütyen askıları yine geçmişte oldukça popülerdi. Kelebek tokalar kızlar için bir trendi fakat ne kadar hızlı popüler olduysa o kadar da çabuk trend olmaktan vazgeçti. Kısa kollu t-shirt altına giyilmiş uzun kollu t-shirt furyası da oldukça popülerdi.

TOST BASILMIŞ SAÇ MODASI

Saç modası kızlar için çok çeşitli akımlar meydana getirdi. Saçları zigzag şekilde ayırmak ya da tosta basılmış saçlar ve saçları toplayıp önden iki telli sonlandırmak bu akımın bir parçasıydı. Saçları kıvırarak burgu makarna şekli vermekte kızların en çok tercih ettiği modeller arasındaydı.

BALIK ETEK MODASI

Balık etek modasına çok katlı etek modası gibi popüler olan bir trend arasında kendini göstermişti. Birde neon etekler vardı, cıvıl cıvıl kızların tarzı genelde ve tayt üzerinde kombinlenirdi. Hatta bir ara bu kombinleme hazır şekilde satılmaya başlanmıştı üstü neon etek altı tayt tek parçaydı.

KOT MODASI

Kot modası günümüzdeki modasına çok yakın gibi değildi aslında renk tonları konusunda günümüzden biraz değişikti fakat belirli bir dönemden beri kot her zaman moda için temel parçalardan biri olmuştu. Çok yakın bir döneme kadarda kızlar için beden olarak büyük kot ceketler oldukça popülerdi hatta bu esintiye hala şahit oluyoruz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal