Fönün Kalıcılığını Arttırmanın Basit Yolları!

Bir fönü bir kaç gün boyunca kullanmak istediğiniz vakit dikkatinizi saçlarınızdaki yağlanma çekecektir. Genellikle saçlarınız çok uzun değilse ve bol yağlılarsa, bu yağlanma sonucunda föne dair hiç bir kalmayacaktır.

26.01.2018-17:03 - (Son Güncelleme: 26.01.2018-17:01) Fönün Kalıcılığını Arttırmanın Basit Yolları!

Bir fönü bir kaç gün boyunca kullanmak istediğiniz vakit dikkatinizi saçlarınızdaki yağlanma çekecektir. Genellikle saçlarınız çok uzun değilse ve bol yağlılarsa, bu yağlanma sonucunda föne dair hiç bir kalmayacaktır. Bu soruna bir son vermek için saç diplerinize kuru şampuan uygulayabilir ve uç kısımlara ise deniz tuzu spreyini kullanabilirsiniz. Bu uygulamanın ardından saçlarınız en azından günü kurtaracaktır ve doğal görüneceklerdir.

Ancak kuru şampuan uygulamasına girmeden önce bir saçlarınızı ters olarak sarkıtın ve bu şekilde birazcık taradıktan sonra tekrar normal haline getirin. İsterseniz daha dirençli olması için ters şekildeyken bir saç spreyinden de faydalanabilirsiniz. Böylece saçlarınızdaki hacmin bir süre daha idare etmesini sağlayacaktır. Fakat böyle uygulamaları sürekli yapmanın saçlara zarar vereceğini de unutmamak lazım.

Yukarıdaki ters çevirme yönteminin biraz daha ileri bir versiyonu ise çok hacimli saçlar isteyenler için. Bu sebeple ilk olarak saçınızı kalın tutamlar biçimde ayırın ve bu tutamları kurutma makinesi ile ısıtın. Isıttığınız tutamı hemen elinizle bigudi kullanır gibi sarın ve kafanıza iliştirin. Sırasıyla tüm tutamlara uyguladığınız bu işlemin ardından saçlarınız soğuduklarında çok daha hacimli bir görünüm elde edeceksiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal