Dumanlı Göz Makyajı Yapmanın Püf Noktaları!

Kusursuz bir buğulu göz makyajı yapmak her kadının yapmak istediği işlerden biridir. Genellikle düğün mevsimi geldiğinde çok fazla uğraşılan buğulu göz makyajı fotoğraflarına bakıp iç geçirmeyi bir kenara bırakın.

22.01.2018-17:17 - (Son Güncelleme: 22.01.2018-17:09) Dumanlı Göz Makyajı Yapmanın Püf Noktaları!

Kusursuz bir buğulu göz makyajı yapmak her kadının yapmak istediği işlerden biridir. Genellikle düğün mevsimi geldiğinde çok fazla uğraşılan buğulu göz makyajı fotoğraflarına bakıp iç geçirmeyi bir kenara bırakın. Çünkü artık her kadın bu makyajı yapabilecek. Şimdi sizlere buğulu göz makyajının püf noktalarından bahsedeceğiz. Emin olun bu makyajı öğrendikten sonra makyaj yapmak sizin için çok kolay olacak.

Nasıl fondöten uygulamadan önce makyaj bazı uyguluyorsak, göz makyajı için de baz kullanmalısınız. Böylece göz çevrene süreceğin far daha kolay karıştıralacak ve gözünde uzun süre kalıcı olacaktır. Göz bazının başka bir önemli özelliği ise buğulu göz makyajını yaptıktan sonra göz farının katlanma çizgisine dolmayacak olmasıdır.

Buğulu göz makyajı yapmak için birden fazla farı birbirine karıştırmanız gerekebilir. Bu işlem krem farlarla zor olabiliyor. Bu nedenle toz farlarla buğulu göz makyajına başlamalısınız.

Buğulu göz makyajının püf noktası farınızı iyice karıştırmaktan geçiyor. Göz kapağına uyguladığın bütün farları far fırçanla iyice karıştır. Birbirine karışmamış, çizgi şeklindeki farlar çok yapay görünecektir.

Göz makyajında bütünlük arıyorsan, alt kirpik dibine de far uygulamalısınız. Üst göz kapağına uyguladığınız tonların en koyusunu, alt kirpik dibine ince bir şerit halinde uygula ve fırçayla dağıtmanız gerekmektedir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydıın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal