Demet Akalın Tarçın Çayıyla Zayıflıyor!

Çaya hoş bir aroma bırakan tarçının uzun süre tokluk hissi verdiğinden kilo vermeye yardımcı olduğu kanıtlanmıştır. Fazla kilolardan ağrısız ve doğal yöntemlerle kurtulmak isteyenler için, birçok ünlü isminde uyguladığı tarçın çayı diyetinin tarifi..

15.09.2017-12:42 - (Son Güncelleme: 15.09.2017-12:35) Demet Akalın Tarçın Çayıyla Zayıflıyor!

Son yılların en gözde diyeti haline gelen tarçın çayı diyetini Demet Akalın, Gülben Ergen ve daha birçok ünlü isim denemiş ve kısa sürede istedikleri kiloya ulaşmalarını sağlamıştır.

TARÇININ ZAYIFLAMAYA FAYDALARI

Tarçının iştah kapatıcı özelliği sayesinde daha az yemek yemenizi sağlar ve uzun süre tokluk hissi verir.

Günlük enerjinizi hiç kaybetmeden her gün 3 fincan tarçın çayı içerek zayıflayabilirsiniz.

Ağır diyetlere gerek kalmadan kendinizi strese sokmadan bol bol tarçın çayı tüketmek metabolizmayı hızlandırarak yediğiniz besinlerin daha hızlı yakılmasını sağlar.

KABUK TARÇIN ÇAYI NASIL DEMLENİR?

2 bardak suyun içine 6 adet kabuk tarçını atıp 10 dakika kaynattıktan sonra içebilirsiniz. İsteğe göre içine bal, karanfil, süt ilave edebilirsiniz. Ayrıca bitki çaylarınızın içine de bir adet babuk tarçın ekleyerek hoş bir tat elde edebilirsniz.

TOZ TARÇIN ÇAYIN NASIL HAZIRLANIR?

Toz haline getirilen tarçından çay hazırlamak için 1 bardak kaynamış suya 1 çay kaşığı toz tarçın ekleyip karıştırın. İçine şeker yerine bal ya da pekmez kullanabilirsinizi. Sıcak ya da soğuk olarak içilebilen bu çay sayesinde sağlıklı bir şekilde zayıflayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal