Aspirinin Cilde Faydaları Nelerdir?

Aspirinin cilde faydaları nelerdir? Cilt bakımında aspirin kullanılır mı? İşte aspirinin cildimiz üzerinde yarattığı mucizeler...

03.06.2017-15:08 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-15:57)

Aspirinin cilde faydaları nelerdir? Aspirin ezelden beri kimyasal ilaç olarak kullandığımız bir hap olarak biliniyor. Peki aspirini hiç bu kullanım alanı dışında cilt bakımı için kullanmış mıydınız? İşte aspirinin cildimiz üzerinde kullandığınızda oluşacak mucizevi etkiler...

Yüzünüzdeki birçok probleme fayda sağlayan ve sivilcelerinizi geçirmek amacıyla sivilceleri problem olmaktan çıkarmanızı sağlayan çözümler aspirinin içeriğinde zaten bulunmaktadır. Tek dikkat etmeniz gereken konu aspirinin yüzünüze kür olarak nasıl uygulamanız gerektiği olacaktır. Şimdi sizlere yüzünüzdeki sivilcelerden ve cilt problemlerinizden kurtaracak aspirin kürü tarifi vereceğiz.


Yüzde çıkan sivilceler sadece görüntümüzü değil psikolojimizi de etkiliyor. Özellikle büyüme çağındaki gençlerin muzdarip olduğu sivilceler, ileri yaşlarda da görülebiliyor. Sivilcelerin çıkmasına sebep olan bir çok faktör var. Bunların en önemlisi cildin yağ dengesi ve doğru temizliğin yapılmaması.

Sivilceleri problem olmaktan çıkaracak bir önerimiz var. Üstelik etkili olduğu kadar basit de. Aspirin, içeriğindeki salisilik asit nedeniyle cilt üzerinde çok etkin bir madde olmakla bilinir. Yüzünüzdeki sivilce ve izlerinden kurtulmak için de aspirini kullanabilirsiniz.

ASPİRİN KÜRÜ TARİFİ

- Öncelikle 5 aspirini suyla karıştırarak kürü hazırlamaya başlıyoruz. 

- Suyun miktarı aspirinin macun kıvamına gelip gelmemesiyle çok ilgili.

- Aspirinin yüzünüze sürülecek maske kıvamına gelinceye kadar eziyoruz. 

- Ardından bu karışımı yüzümüze sürerek 2 dakika beklettikten sonra ılık suyla duruluyoruz. 

- Sivilce sorunlarınızın bu kürle birlikte yavaş yavaş sona erdiğine sizler de şahit olacaksınız.

Aspirin Maskesi Faydaları Nelerdir? Neye İyi Gelir?

ASPİRİN KÜRÜNÜN FAYDALARI NELERDİR? 

Cilt üzerinde olumlu etkiler bırakan aspirin, içerisinde bulunan maddeler sayesinde etkili bir cilt maskesi olarak kullanılabilir. Ulaşılması çok kolay olan aspirin pratik olması nedeniyle yüz maskelerinin içerisinde kullanılabilir.

Aspirin kürü; cilt lekeleri, kırışıklık ve sivilce gibi sorunların giderilmesinde kullanılan etkili bir yöntemdir. 

ASPİRİN MASKESİ CİLDİ BEYAZLATIR MI?

Aspirinin bir çok alanda kullanımı sağlanabilirken, en etkili olduğu alanlardan birisi de cilt ve saç sağlığıdır. Aspirin içinde bulunan maddelerden kaynaklı olarak cilt lekelerini yok etmede, sivilceleri gidermede, cilt bakımında pürüzsüz, ışıltılı ve parlak bir görünüme kavuşmada oldukça fazla etkisi olan bir ilaçtır. Aspirin sadece cilt için değil saç bakımında da oldukça etkili bir kür olarak kullanılır

Sivilce ve lekelerin giderilmesinde inanılmaz fayda sağlayan aspirin maskesi cilt beyazlatmak için direkt olarak etki sağlamayabilir. Cilt beyazlatmada herhangi bir etkisi görülmeyen aspirin kürü, cilt lekelerini yok etmesiyle ve sivilceleri tamamen yok etmesiyle dolaylı olarak zaten cilt daha parlak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşacağı için aynı zamanda beyazlamış gibi görünecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal