2018'in İlk Modasına Ayak Uydurun!

70’li yılların trendi olan tek renk giyim modası, son zamanlarda kendini yeniden göstermeye başladı. Bizde sizler için, son derece iddialı olan tek renk giyim akımı hakkında en özel bilgiler paylaştık.

29.01.2018-17:42 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-13:05) 2018'in İlk Modasına Ayak Uydurun!

70’li yılların trendi olan tek renk giyim modası, son zamanlarda kendini yeniden göstermeye başladı. Bizde sizler için, son derece iddialı olan tek renk giyim akımı hakkında en özel bilgiler paylaştık. Tek renk modası ile ilgili daha fazla fikre sahip olmak için bu bilgiler işinize yarayack.

Kadınlar neden tayt giyer sorusu pek çok insanın moda anlayışını değiştirmeye yetmişti. İşte modaya ayak uydurmanız gereken püf noktalar...

Tek renk giyimde, ayakkabıdan şapkaya tüm kıyafetlerin ve aksesuarların aynı tonda olması lazım. Çok az ton farklılıkları olabilir, ama ton sür ton olmamasına özen göstermelisiniz.

İlk önce, tek renk giyindiğinizde, üstünüzdekileri cesur bir şekilde taşımalısınız.

Tek renk giyinirken, desenli kıyafetler tercih etmeyin. Giydikleriniz her zaman düz ve tek renk olmalıdır.

Kumaş seçiminde oldukça genişsiniz. Tek renk olduğu müddetçe, şifon, deri, keten gibi birçok kumaş çeşidini bir kombinde kullanabilirsiniz.

En çok kullanılan renkler, sarı, mavi, pembe ve beyaz tonlarıdır. Fakat siz hangi renkle kendinizi daha iyi hissediyorsanız, o rengi kullanabilirsiniz. Burada önemli olan nokta, abartıdan uzak ve asil bir görünüm elde etmektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal