2018'in En Popüler Aksesuar Trendleri!

Aksesuarlar, stilinizi tamamlayan ve havalı bir dokunuş yapmanızı sağlayan en önemli parçalardır. Bu sebeple, kadınlar için aksesuar seçimi oldukça önemli bir noktadır. İşte 2018 yılının aksesuar trendleri…

08.02.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 08.02.2018-10:52) 2018'in En Popüler Aksesuar Trendleri!

Aksesuarlar, stilinizi tamamlayan ve havalı bir dokunuş yapmanızı sağlayan en önemli parçalardır. Bu sebeple, kadınlar için aksesuar seçimi oldukça önemli bir noktadır.

Özellikle soğuk havalarda kıyafetlerinizi, aksesuarlarla hareketlendirmek şıklığına şıklık katacaktır. Sadece kıyafetle şık olmadığınız aklınıza geliyorsa bu sezonun aksesuar trendlerine kesinlikle bir göz atmalısınız. Doğru aksesuarla, stilinizi ön plana çıkarın ve tüm dikkatleri üzerinize çekin.

İşte 2018 yılının aksesuar trendleri…

BEL ÇANTALARI

Rahat ve pratik kullanımı olan bel çantaları, bu sezonun trendlerinde oldukça popüler. Hem şık hem spor tasarımlı bel çantalarından stilinize uygun olanı seçerek kıyafetlerinizi tamamlayabilirsiniz.

UZUN KOLYELER

Geçen sezon trend olan tasma kolyeler, bu sezon yerini uzun kolyelere bırakıyor. Spor giyiminize hava katmak için rahatça takabileceğiniz uzun kolyeler harika bir seçim olacaktır.

MİNİCİK ÇANTALAR

Bu sezon çantalar oldukça küçüldü. Neredeyse bir el kadar olan çantaların kullanımı son derece kolay. Yanınızda taşıyacağınız eşyaları azaltarak, stilinizi minik çantalarla ön plana çıkarabilirsiniz.

İNCE KEMERLER

Geçen sezon rağbet gören kalın ve büyük tokalı kemerler, bu sezon yerini ince kemerlere bırakıyor. Bel kıvrımlarınıza dikkat çekmek için harika bir seçenek olan bu kemerleri, kazaklarınızla ve elbiselerinizle kombinleyebilirsiniz.

TEK KÜPELER

Kocaman küpe trendini bir de tek kulağınıza takarak deneyin. Yalnızca bir kulağa takılan büyük küpelerle stilinizde farklılık oluşturabilirsiniz.

UZUN ELDİVENLER

Bir döneme damgasını vuran uzun eldivenler, bu sezon da oldukça popüler bir hal aldı.. Hem gece kıyafetlerinizle hem de günlük stilinizde kullanabileceğiniz eldivenleri yanınızdan ayırmayın.

SAÇ BANTLARI VE EŞARPLAR

Bu sezon çok fazla göreceğimiz eşarplar ve saç bantları, saçlarınıza ve stilinize hava getirecek. Günlük hayatta da rahatlıkla kullanılabilecek bu aksesuarlar, bereden sıkılanlar için farklı bir seçenek oluyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal