Kepekten Kurtulmanın 3 Mucizeyi Yolu

Saç kepeği genellikle kadınların yaşadığı en büyük saç problemleri arasında gelir. İşte bu doğal uygulamalarla kepeklerinize elveda diyebilirsiniz.

19.03.2018-16:30 - (Son Güncelleme: 19.03.2018-16:21) Kepekten Kurtulmanın 3 Mucizeyi Yolu

2 kişiden 1 kişide meydana gelen en sıkıntılı cilt sıkıntılarının başında gelir saç kepeği. Pek fazla çeşitli nedene bağlı olarak meydana gelir ve ne yazık ki kurtulmak biraz zaman alır Kaşıntı, deride döküntü, saç derisinde kızarıklık bunlar hep kepeğin belirtileridir. Kepek hakkında bilinen en büyük yanlışlardan biride kirli saçlarda meydana geldiği düşüncesidir, kepek kirli yada temiz değil tüm saç tiplerinde görülebilir.

İşte kepeği yok eden 3 etkili uygulama…

ASPİRİN

Saçlarınızın sıklığına göre 2-3 aspirini ezip toz haline getirin. Kullandığınız şampuana ilave edin. Şampuanladığınız saçınızı 3-4 dakika bu halde bekletin ve temizleyin.

TUZ

Tuzun oluşan kepeği dökücü bir etkisi bulunur. Yıkamadan önce sofra tuzunu saçınıza döküp biraz masaj yaparsanız saçınızda bulunan kepekleri dökecektir.

KARBONAT 

Karbonat ya da kabartma tozu kepek için en çok bilinen çözüm yollarından biridir. Önce saçlarınızı ıslatın ve bir paket veya bir avuç kabartma tozunu saç derinize dökün ve iyice yedirin. Ardından temizleyin. Karbonatı saçlarınızı yıkamadan önce haftada 3 kez uygulayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal