Boyun Kırışıklıklarından Kurtaran Etkili Yöntemler

Genellikle kırışıklığın tek nedeni yaşlılık olarak görülse de boyunda ve vücudun diğer bölgelerinde kırışıklıkların meydana gelmesini destekleyen pek çok önemli faktör bulunmaktadır. Boyun bölgesinde meydana gelen kırışıklıklar için bu yolları deneyin...

21.03.2018-15:40 - (Son Güncelleme: 21.03.2018-15:33) Boyun Kırışıklıklarından Kurtaran Etkili Yöntemler

Genellikle kırışıklığın tek nedeni yaşlılık olarak görülse de boyunda ve vücudun diğer bölgelerinde kırışıklıkların meydana gelmesini destekleyen pek çok önemli faktör bulunmaktadır. Bunlar yaş, kötü beslenme, uygunsuz cilt bakımı ve çevre olarak çeşitlendirilebilir. Tüm bu etkenler cildin giderek daha fazla kuruyarak incelmesine ve sonuç olarak da daha az dirençli ve kırışıklıklara daha eğilimli bir hal almasına sebebiyet verir. Bunlarla beraber ifade hatları da kırışıklığın en fazla oluştuğu kısımlardır. Bunlar, kaş çatma ve gülme gibi alışkanlık haline gelen bilinçdışı hareketlerden meydana gelir.

İşte boynunuzda meydana gelen kırışıklıklarla başa çıkmanızı sağlayacak den doğal çözüm yolları…

YUMURTA BEYAZI

Yumurta fazlaca besin içeriği sayesinde yalnızca günlük olarak tüketilmesi gereken bir besinden daha fazlasıdır. Yumurta, boyunda meydana gelen kırışıklıklara elveda demek için nemlendirici maskelerde de kullanılan etkili bir üründür. Üstelik, cildi derinlemesine temizleyici özelliği de bulunur.

Yumurtanın beyazını bir kaseye alarak iyice çırptıktan sonra boyun bölgesine sürün. 15 dakika kadar beklettikten sora su ile temizleyebilirsiniz.

ELMA SİRKESİ

Elma sirkesi alfa hidroksi asitler bakımından oldukça zengindir. Bu asitler cildi gençleştirmenin en etkili yollarından biridir. Bu sebeple elma sirkesi, yaştan meydana gelen kırışıklıkları azaltmada etkilidir.

Yumurta sarı, E vitamini ve 1 yemek kaşığı elma sirkesini iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı boyun bölgenize pamuk yardımı ile sürerek yukarı doğru masaj yapın. 20 dakika sonra karışımı temizleyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal