15.11.2017-16:32 (Son Güncelleme:08.04.2022-10:27)


1

Haşlanmış yumurta yemenin çok daha sağlıklı olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat bilinmeyen bir şey daha var! O da haşlanmış yumurtayı vücut öğütürken daha fazla enerji harcadığı için iyi bir diyet seçeneği.



2

Korsanların tek gözünün neden kapalığı olduğunu hiç düşündünüz mü? Bunun sebebi karanlık bir alana geçtikleri zaman kolay adepte olabilmeleri.



3

Almanya'da bir grup kişi tam 50 ton ağırlında Nutella çaldı. Çalınan Nutella'nın piyasa değerinin 16 bin eoro olduğu öğrenildi.



4

Alışveriş sepetlerinin büyük olmasının sebebi kişiyi daha fazla tüketime alıştırmak! Bu yüzden küçük sepetleri tercih etmek cebinize yarar sağlar.



5

Bugün "Temmuz" dediğimiz yaz mevsimi ortasındaki ay yabancılarda "july"olarak geçiyor. Bu isim, meşhur Roma İmparatoru Jül Sezar'a (julius caesar) dayanıyor. Aynı şekilde Ağustos ismi de Sezar'dan imparator olan Augustus Caesar'dan geliyor. Üstelik Augustus bununla da kalmıyot ve Ağustos ayının süresini 31 gün yaptırdı. Bu nedenle Şubat ayının süresi 29-30 günden 28-29 güne düştü.



6

Biz sadece 4 büyük din olduğunu biliyoruz fakat bu yanlış! Dünya üzerinde bilinen 4300 tane din var.



7

Asansörlerde olan aynalar siz fotoğraf çekin diye değil aksine asansör kabinin gelip gelemdiğini anlayın diye var. Biliyorsunuz ki asansör boşluğuna düşüp ölen birçok kişi var. Bu yüzden de asasörlere binmeden önce aynayı görün.



8

Tırmanış meraklılarının hayali olan Everest Dağı bazı kişilerin mezarı! Everest Dağı'nda 200'den fazla ceset var. Olumsuz hava koşulları ve dağın şekli nedeniyle bu cesetler asla yere indirilemiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR