25.08.2022-10:25 (Son Güncelleme:27.08.2022-16:31)


1

Elbiselerimi giymek için acele ederken bir anda dış kapının zorlanmaya başladığını anladım. Evde kimse yoktu ve eşimin gelmesine ise saatler vardı. Peki, bu gelen kimdi?



2

İçimdeki düşüncelerle korkuya kapıldım ve hızlıca giyinmeye başladım. Ardından “kim o” diye seslendim fakat hiçbir cevap alamadım. Bunun üzerine korkum daha da artmaya başladı. Aksi gibi yanıma telefonumu da almamıştım kimseyi arayamıyordum. En sonunda tüm gücümü toplayıp dış kapıyı açtım.



3

İnanılacak gibi değil ama karşımdaki kişi kayınpederimdi. Hızla içeri girdi ve konuşmama izin vermeden saçım tuttu ve beni sürüklemeye başladı. Bana bağırıp çağırarak zorla sahip olmaya çalışıyordu. Çığlık atıp ağlamaya başladım fakat sesimi kimse duymuyordu.



4

Ardından bir boşluk buldum ve elinden kaçmak için kapıya yöneldim fakat yine beni tuttu. Yaşanan arbede sırasında bir yandan ağlıyor bir yandan da kaçmaya çalışıyordum. Elektrikler kesik olduğu için bunu fırsat bulup mutfağa yöneldim. Karanlıkta elime bir bıçak aldım ve sağa sola sallamaya başladım. Bu sırada bıçak darbeleri kayınpederime isabet etti.



5

Ardından korku ve olayın şokuyla hemen kendimi dışarı attım. Kapıdan dışarıya yardım için bağırdım fakat kimse duymadı ben de eve geri dönmek zorunda kaldım ve hemen yan odadan telefonu alıp eşimi aradım. Fakat kayınpederim vefat etmişti.



6

Olayın ardından kadın tutuklandı ve mahmekeye sevk edildi. İfadesinin aynı olduğunu ve mağdur olduğunu savunarak takdiri mahkemeye bırakıyorum dedi. Koca ise babasını öldürdüğü için genç kadından şikayetçi oldu.



7

Koca S.B, şikayetini geri çekmedi. Hakim, tutuklu bulunan O.B. isimli genç kadına TCK’nın 27. maddesi uyarınca, meşru savunmada sınırın aşılması mazur görülebilecek bir heyecan, korku veya telaştan ileri gelmiş ise faile ceza verilmez maddesini uyguladı.



8

Fakat bu karar verilene kadar O.B 10 yıl hapis yatmıştı. Eşi ise mahkemenin verdiği bu karara karşı çıkarak babasının katili olarak eski karısı olan O.B’yi suçladı ve davanın yeniden açılmasını istedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR