Whatsapp Güncellemesi Çok Tartışalacak! Mesajlarınızı Artık Başkaları da Okuyabilecek!

İphone ve İpad'ler için Whatsapp yepyeni bir güncelleme yayınladı. Yapılan güncelleme ile birlikte Whatsapp'a gelen mesajları artık Siri uygulaması okuyabilecek.

21.04.2017-16:59 - (Son Güncelleme: 10.05.2017-18:37) Whatsapp Güncellemesi Çok Tartışalacak! Mesajlarınızı Artık Başkaları da Okuyabilecek!

Whatsapp İos telefonlar için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan bu güncelleme ile artık siri whatsapp'a gelen mesajlarınızı okuyabilecek. 

WHATSAPP'TA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

Sosyal medyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp güncelleme yaptı. iOS platformu için gerçekleştirilen güncelleme ardından iPhone'larda kullanılan WhatsApp'larda büyül değişiklikler gerçekleştirdi.

İlk olarak whatsapp kullanıcısı profillerinin tamamen değiştiğini görüyor. İçerikte alanında bir değişiklik yaşanmasa bile görünüm olarak bambaşka bir görüntüıye sahip oluyor. Whatsapp'ta yapılan güncelleme önce ve sonrası profil menüsü şu şekilde görüntülenecek:

Ayrıca iOS 10.3 ve sonrası işletim sistemini kullananlar için Siri uyumluluğu gerçekleştirildi. Bu özellik ile Apple'ın akıllı sanal asistanı Siri, WhatsApp'tan gelmiş olan  mesajlarınızı okuyabilme özelliğine sahip olacak.

Gerçkeleştirilen bu özellik ile  araç kullanımında oldukça işe yarayacak olması bekleniyor. Yapılan bu yenilik sayesinde hiç dikkat dağınıklığı olmadan Whatsapp'a gelen mesajın içeriğini rahat bir şekilde öğrenebileceksiniz.

Ortalama 90MB alan kapsayan 2.17.20 güncellemesiyle birlikte güncellemelerim ekranında, birden fazla seçeneği bir kerede seçerek yönlendirebilecek veya silebibileceksiniz.

Diğer yandan bu güncellemenin Farsça destek sağladığı da söyleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal