Ülkücülerden Akşener'e Sert Tepki: Kenti Terk Edin!

Mersinli ülkücüler, Meral Akşener taraftarlarının kaldığı oteli bastı. Öfkeli grup, heyetin kenti terk etmesini istedi.

05.05.2016-17:52 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Ülkücülerden Akşener'e Sert Tepki: Kenti Terk Edin!

Devlet Bahçeli'nin koltuğuna göz koyan ancak FETÖ'yle bağlantısı olduğu iddia edilen Meral Akşener'in destekçileri, kongre çalışmaları kapsamında dün Mersin'e gitti.

MHP İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden muhalif grup, gece de MHP Yenişehir İlçe Başkanı Zeki Öztürk ile otelde bir araya geldi. Olayı haber alan Mersin'deki bir grup ülkücü, Akşener yanlılarının kaldığı oteli bastı. Heyetin kenti terk etmesini istedi.

Ülkü Ocakları yöneticisi olduğu öğrenilen bir kişi, hareketin mevcut liderinin Devlet Bahçeli olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

'SİZDEN RAHATSIZIZ'

"Bizler de onun evlatları olarak buradayız. Sizin bu gece burada bulunmanızı istemiyoruz. Burada olmanızdan rahatsızız. Bu gece buradan ayrılın. Şahsınızla herhangi bir problemimiz yok. Ancak Genel Başkanımızın aleyhinde hiçbir organizasyona izin vermeyeceğimizin de bilinmesini istiyoruz.

Bu organizasyonun içinde her kim olursa olsun karşısında olacağız." Taraflar arasında bir süre devam eden tartışma, polisin olay yerine gitmesiyle sona erdi.

Takvim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal