TSK Deldi Geçti! Terör Örgütü YPG'yi Amerikan Bayrağı da Kurtarmadı!

Terör örgütü YPG Amerika Birleşik Devletleri bayrağı açarak TSK'dan korunmaya çalıştı. Ancak TSK tüm hedefleri yerle bir ederek terörle mücadele konusunda dik duruşundan taviz vermedi.

28.04.2017-12:24 - (Son Güncelleme: 29.04.2017-16:02) TSK Deldi Geçti! Terör Örgütü YPG'yi Amerikan Bayrağı da Kurtarmadı!

Terör örgütü YPG Suriye’den Türkiye’ye havanlı bir saldırı yapmıştı. Bunun üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri hemen harekete geçerek çok ağır cevap verdi.

TERÖR ÖRGÜTÜ YPG AMERİKA BAYRAĞI İLE KENDİNİ KORUMAYA ÇALIŞTI

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü YPG’yi Suriye’de ateşe tuttu. Suriye topraklarını işgal eden ve Türkiye’ye saldırıda bulunan YPG hedeflerini vurdu. Terör örgütü YPG işgal ettiği yerlere Amerika Birleşik Devletleri Bayrağı açarak çözüm aradı. Ancak Türkiye yapmış olduğu havan saldırısına karşı Türk Silahlı Kuvvetleri misliyle terör örgütlerine cevap verdi.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ YPG HEDEFLERİNİ YERLE BİR ETTİ

Türk Silahlı Kuvvetleri başta Sincar olmak üzere terör örgütü YPG hedeflerini bomba altına tuttu. Terör örgütü PYD için büyük önem taşıyan Sincar, Tel Abyab ve Afrin bölgelerine yapılan operasyonlarda şuana kadar 121 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİN KÖKÜNÜ KAZIMAYA DEVAM EDİLİYOR

Terör örgütü DEAŞ Türkiye’ye saldırması sonucu Fırat Kalkanı Harekâtı yapılmıştı. Yapılan operasyonlarla DEAŞ menzilleri vurulmuş ve terör örgütünün bulunduğu El Bab bölgesi temizlenmişti. Şimdi terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG için bir harekât düzenlenmesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal