Bu Animasyon Filmi Çok Huzurlu Olacak

Tarlalarda çiçek koklamayı arenada savaşmaya tercih edecek olan tercih eden bir boğanın hikayesini anlatan 'Ferdinand'dan huzur dolu bir poster geldi.

08.07.2017-16:07 - (Son Güncelleme: 08.07.2017-16:00) Bu Animasyon Filmi Çok Huzurlu Olacak

Buz Devri serisinin ilk 3 filminin ve Rio serisinin yönetmenliğini üstlenen ve çoğu film sever tarafından başarılı bulunan deneyimli animasyon yönetmeni Carlos Saldanha'nın yönetmen koltuğunda yer aldığı Ferdinand'tan görenleri mutlu etmeye yetecek, huzur dolu bir poster geldi.

Özellikle çocukların merakla beklediği filmin orijinal seslendirme grubunda Daveed Diggs, Gabriel Iglesias, Bobby Cannavale, David Tennant, Flula Borg, Sally Phillips, Boris Kodjoe gibi isimlerin yer aldığı eğlenceli animasyon, Munro Leaf isimli çocuk kitabından ilham alarak vizyona girmek için hazırlanıyor. İzleyenlerin eğleneceği düşünülen filmin konusu ise şu şekilde; Ferdinand sakin yapısı ve doğaya olan sevgisine rağmen görüntüsünün vahşi olması nedeniyle korkunç bir canavar olduğu düşünülür. Bu masum karakter, etrafına tehlike açan bir canavarla karıştırılır ve apar topar yakalanarak evinden uzaklara götürülür. Olanlardan bir şey anlamadan kendini İspanya'da bulur. Ferdinand evine geri dönmek için kararını vermiştir. Lakin tek başına bunu başaramayacağını anlayan Ferdinand yardım isteyecektir.

Tarlalarda çiçek koklamayı arenada savaşmaya tercih edecek olan tercih eden bir boğanın hikayesini anlatan animasyon, 22 Aralık'da Türkiye'de vizyonda yerini alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal