Temel Karamollaoğlu: ''İktidara Gelince Yatırımları Durduracağım''

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı basın toplantısında yapılan yatırımlara karşı olduğunu ve bu yatırımların ülkeye fayda sağlamadığını söyledi.

24.05.2017-15:32 - (Son Güncelleme: 24.05.2017-15:49) Temel Karamollaoğlu: ''İktidara Gelince Yatırımları Durduracağım''
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İstanbul İl Başkanlığında düzenlediği bir basın toplantısında AK Parti'nin bütün yaptığı ve yapacağı işlerin karşısında olduğunu ifade etti.

İktidara geleceklerinde ilk iş olarak AK Parti'nin yatırımlarını duruduracaklarını söyleten Karamollaoğlu, yapılan yatırımların arasında bulunan 3. Havalimanı, 3. Köprü gibi yatırımların ülkeyi güçlendirmediğini ifade etti.

Açıklamasının devamında Türkiye'nin uçuk kaçık projelere değil akıllı yatırımlara ihtiyacı var dedi. AK Parti'nin yaptığı duble yollar sayesinde ulaşımın rahatladığı kaza ve ölüm oranlarının azaldığı Türkiye'de yollara ve köprülere gerek olmadığını söyledi. Bunun sadece Anadolu'nun hızlıca boşalmasına neden olacağını belirtti.

İktira geldikleri takdirde bu yatırımları durduracağını ve parayı toprağa gömmek yerine ülkenin güçlenmesinde kullanılacağını söyledi.

3. HAVALİMANI TÜRKİYEYİ TİCARETİN MERKEZİ YAPACAK

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun iktidara gelince bütün yatırımları durduracağım dediği projelerin arasında yer alan 3. Havalimanı inşaatı tamamlandığında Uzak Doğu'yu Avrupa'ya bağlayacak 3. Havalimanı dünyanın ticaretini, turizmini ve seyahat olanaklarını daha da hızlandıracak dev bir proje olarak görülüyor. İstanbul bölgesini ticaretin merkezi konumuna dönüştüreceği ve ülkenin en önemli markalarından biri olan Türk Hava Yollarını daha yukarı seviyelere çıkartılacağı ön görülüyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal