Sınırda Sıcak Gelişme! Tanklar Oraya Gidiyor

Suriye sınırındaki Kilis ve Karkamış'tan sıcak fotoğraflar geliyor. Sıfır noktasına tanklar yerleştirildi, iş makineleri mevzi kazdı. Özellikle Karkamış'ta tank birlikleri sürekli hareket halinde.

23.08.2016-14:09 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Sınırda Sıcak Gelişme! Tanklar Oraya Gidiyor
terör örgütü IŞİD'in Karkamış sınır kapısına iki havan mermisi atması üzerine, Türk topçu birliği IŞİD mevzilerini yeniden Fırtına obüsleriyle vurmaya başladı. Bu arada saat 11:45 civarında Kilis'e Suriye tarafından atılan 3 roket mermisinin düştüğü bildirildi.

Suriye'de IŞİD güçlerinin kontrolünde bulunan Cerablus'tan atılan 2 havan mermisi Gaziantep'in sınırdaki Karkamış ilçesine düştü. Olay sabah saatlerinde meydana geldi. IŞİD tarafından atılan havan mermisi ilçenin Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir evin bahçesine düştü ve büyük bir gürültüyle patladı. Şans eseri ölen ve yaralanan kimsenin olmadığı olayın ardından sınırda konuşlu Fırtına obüsleri IŞİD mevzilerini bir süre ateş altına aldı.

BELEDİYEDEN ANONS

IŞİD'in attığı havan topları sonrasında güvenlik amacıyla belediye hoparlörlerden vatandaşlara evlerinden çıkmamaları konusunda anons yapıldı.

ROKET MERMİLERİ DÜŞTÜ

Sınırda bu gelişmeler yaşanırken Suriye'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden atılan 3 roket mermisi Kilis kent merkezine düştü.

Saat 11.45 sıralarında Suriye'den atılan roket mermileri, Mücahitler Mahallesi'ne düşerek patladı. Patlama ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kilis'e daha önce atılan roketlerden 21 kişi yaşamını yitirmişti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal