Bengi Öztürk Kimdir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi kadrosuna yeni katılan Bengi Öztürk kimdir? Bengi Öztürk kimdir? merak edilen bütün detaylar haberimizde...

05.04.2018-16:42 - (Son Güncelleme: 05.04.2018-17:09) Bengi Öztürk Kimdir?

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi kadrosuna yeni katılan Bengi Öztürk kimdir? Bengi Öztürk kimdir? sorularının yanıtı haberimizde...

Kanal D'nin sevilen dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 3. bölümde Sultan Murat Han'ın cariyesi Firuze karakteriyle ünlü oyuncu Bengi Öztürk katıldı.

BENGİ ÖZTÜRK KİMDİR?

Bengi Öztürk, 28 Aralık 1980 tarihinde Anlamya'da dünyay geldi. Gazi Üniversitesi'nde Ekonomi bölümünde okurken Show TV'de yayınlanan Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışmaya katıldı. Yarışamayı derece ile bitirmesi sonucunda dizilerde boy göstermeye başladı.

2012 - 2013 yılları arasında Dila Hanım adlı dizide Savcı Canan karakterine hayat verdi. Dizinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Mahir Günşiray, Hülya Darcan, Necip Memili, Yonca Cevher, Ali Düşenkalkar, Engin Şenkan, Tuncer Salman gibi başarılı oyuncularla rol alma şansını yakaladı.

Bengi Öztürk, 6 Eylül 2013'de Müzisyen Sedat Barış Orhun ile dünyaevine girdi.

Son olarak şimdilerde Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin kadrosunda yerini aldı. Dizide Sultan Murat Han'ın cariyesi Firuze karakterine hayat veriyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal