Karısını Başka Adamla Basıp...

ABD'de bir adamın kendisini aldatan eşini kameraya çektiği görüntüler şimdiye kadar görülen en ilginç diyaloglara sahne oldu. İnternette izlenme rekorları kıran videoda aldatılan adamın da karısının da rahatlığı inanılır gibi değil.

04.01.2016-15:33 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Karısını Başka Adamla Basıp...
ABD'de bir boşanma davasında ortaya çıkan görüntüler, bir şekilde sosyal medyaya sızdı ve günün virali oldu. Uzun süredir aldatıldığının farkında olan adı açıklanmayan bir adam, eşini sevgilisiyle kendi evinde bastı ve bu anları saniye saniye cep telefonuyla kaydetti.
 
Radikal'in haberine göre aldatma olayının yaşattığı şoktan mıdır, yoksa kelimelerin kifayetsiz kalışından mıdır nedir, kayıtlarda öyle bir diyalog yaşanıyor ki şaşırmamak elde değil!
 
Görüntüleri kaydeden adam, mahkemede şu açıklamayı yaptı: "Benim yakında eski eşim olarak anacağım Jenelle ve Jason'ı yakaladım. Umarım bu kayıtlar mahkeme için delil teşkil eder. Gerçeklerin ortaya çıkması için bana Tanrı yardım etti. Bu yaşananlara sessiz kalmaktan bıkmıştım. Herkes eşimin gerçek yüzünü görsün istiyorum."
 
Bu açıklamadan sonra görüntüleri izleyen yargıç şaşkınlığını gizleyemedi çünkü hem eşinin sevgilisi hem de davalı olan koca oldukça sakin görünüyor ve birbirlerine kardeş olarak hitap ediyorlardı. Hatta aldatılan koca, eşinin sevgilisine "Sen iyi bir adamsın" bile diyordu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal