Aydın Doğan: 'Artık Kaşarlandım'

Doğan Grubu'nu, Demirören'e satışını yapan Aydın Doğan ayrılık konuşmasında 'artık kaşarlandım' dedi.

09.04.2018-12:02 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-12:02) Aydın Doğan: 'Artık Kaşarlandım'

Aydın Doğan, veda konuşmasında Doğan Grubu yaklaşık yatım asırlık tarihi geçmişinden bahsederken hem duygulandırdı, hem güldürdü.

Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan Demirören Grubu'na satış devrinin ardından bugün, veda konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı.

Yaptığı açıklamada, 40 yıl önce bir yolculuğa çıktığını ve 30 yılı aşkın çok dostluklarının olduğu ifade etti. Dostlarımdan ayrılmıyorum diyen Doğan, sadece bu binadan ayrıldığının altını çizdi.

ARTIK KAŞARLANDIM

Aydın Doğan, yaptığı esprilerle salon kahkahaya boğuldu.

Doğan, Milliyet ve Vatan'ı Demirörenler'e sattığında kaçmak istediğini söyledi. Yürüttüğü gemiyi kazasız, belasız limana yanaştırdığını ifade eden Doğan, önceki devirlerde çok heyecanlanmıştım, artık heyecanlanmıyorum, artık satış konusunda kaşarlandım galiba’’ sözlerinin ardından salonda  kahkahalar oldu.

BÜYÜK DENİZLERE AÇILACAĞIZ

Medya sektöründe yeni olmadıklarını belirten Demirören, kalıcı olan kurumlar ve bu kurumlara can verenlerin emekçilerin ve gazetecilerin olduğunu belirtti. Demirören ‘’Satışla alakalı hakikati yansıtmayan şeyler yazılıp çizildi. Aklınızda çok soru var. Bunların tek bir cevabı yok, hep birlikte çözeceğiz.’’ dedi. Babasının Erdoğan Demirören’in sözünü hatırlatan Yıldırım Demirören, ‘ülkem, bayrağım söz konusuyla her sorunun üstesinden geliriz' derdi diye konuştu. Şimdi büyük denizlere açılma sırası bizde. Bu yolculuğu hep birlikte yapacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal