Seren Serengil'den Ayrılık İtirafı!

Ünlü sunucu Seren Serengil, sevgilisi Yaşar İpek'le ayrıldıktan sonra ilk kez ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

14.03.2018-07:48 - (Son Güncelleme: 14.03.2018-13:21) Seren Serengil'den Ayrılık İtirafı!
Ünlü sunucu Seren Serengil, sevgilisi Yaşar İpek'le ayrıldıktan sonra ilk kez ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geride bıraktığımız günlerde Seren Serengil ile Yaşar İpek'in ilişkisi bitti. Menajer Özgür Aras'ın iddiasına göre; Yaşar İpek, Seren Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır'ın ailesiyle görüşmesinden rahatsız olduğu için ilişkiyi bitirdi. Ünlü sunucu Seren Serengil ise bu iddialara yorumculuk yaptığı 'Duymayan Kalmasın' programında cevap verdi.

Sevilen şarkıcı "Ben eski sevgililerimle ve aileleriyle görüşürüm. Kimseyle düşman değilim, zor günlerinde yanlarında olurum. Özay'ın anneannesi vefat etmişti ve ben de görüşmek durumunda kaldım. Yaşar bu durumdan rahatsız oldu. Fikir anlaşmazlıkları yüzünden ayrıldık" açıklamasını yaptı.

Magazin dünyasının son zamanlarda en çok konuşulan isimlerinden olan ünlü sunucu Serengil, bu durumu Özgür Aras'ın ortaya atmasıyla ilgili ise "Özgür ilk önce kendi sanatçılarının mesajlarına baksın, bana değil" diyerek ateş püskürdü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal