Reis-i Cumhur'dan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

16.01.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 16.01.2018-12:38) Reis-i Cumhur'dan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şekilde;

Sayın Başbakan, değerli milletvekili arkadaşlarım, kıymetli misafirler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Adalet Şurası'nda akademisyen ve yargı mensuplarımızla buluşma imkanı bulduk. Son senelerde meydana gelen birtakım gelişmelerin faturası her ne kadar hükümetimize kesiliyor olsa da gerçekte yargının kendi iç tartışmalarının ürünüdür.

AK PARTİ’DE YERİ OLAMAZ

Türkiye'nin çevresinde meydana gelenler ve içeride kurulan her gün yenisi ile karşılaştığımız tuzaklar gücümüzü daha da yükseltiyor. Milletimiz bu mevzudaki samimiyet ve becerimize güvendiği için ülkenin yönetimini bize emanet etti, ediyor. Gecemizi gündüzümüze katarak tüm gücümüzü ve birikimimizi ortaya koyarak milletimize layık olacak yönetimi sergilemek durumundayız. Önemini idrak edememiş hiç kimsenin AK Parti çatısı altında yeri olamaz. Biz başka partiler gibi vaktimizi koltuk kavgaları ile geçiremeyiz. Omuzlarımızdaki davanın büyüklüğü hepimizin fedakarlık yapmasını lazım. Ana kademesi ile kadın kolları ile gençlik kolları ile tüm arkadaşlarımızın bu düşünce ile çalıştıklarına inanıyorum.

KILIÇDAROĞLU’NA AYAR!

Kemal Kılıçdaroğlu gibi karikatür bir tipin başında yer aldığı bir partiye de tencere kapak gibi böyle bir il başkanı yakışırdı. Bu zat, Meclis'in önünde bir firmadan alacağını tahsil edemeyen kendini yakmaya yeltenen vatandaşa, "Kendini sarayın önünde yaksaydın, sonrasında sarayı da yaksaydın" dedi. Ben de arkadaşlarım da suça teşvikten davalarımızı açıyoruz. Bu nasıl siyasetçi. Bunların bedelini ödeyecekler.

Terör örgütü mensuplarını göreve almayı muhalefet sanan zihniyet CHP'yi esir almıştır. Ülkemize de CHP'ye de yazık. Bu ihanetleri kabul etmeyen nice insanlar olduğunu da biliyorum. Onlara özellikle söylüyorum. Türkiye'nin ana muhalefet partisinin bir avuç marjinal elinde heder olması demokrasimiz adına büyük hasardır.

NATO’YA SESLENDİ!

Burada özellikle bu toplantı ile benim NATO'ya da bir lafım var. Ey NATO siz ortaklarınızdan birine herhangi bir sınır tecavüzü gerçekleştirenlere karşı tavır almakla da mükellefsiniz. Şimdiye kadar siz ne tür bir tavır aldınız. Bunu kendilerine duyurduk, duyuruyoruz. Genelkurmay Başkanımız kendileri ile bu konuda görüşüyorlar, görüşecekler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal