Reis-i Cumhur Erdoğan'dan Kritik Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulundu.

11.01.2018-13:58 - (Son Güncelleme: 11.01.2018-15:19) Reis-i Cumhur Erdoğan'dan Kritik Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 43. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

Size bir müjdem var, ülkemizin her yerinde ihtiyaç doğrultusunda muhtarlık binası yapılmasına karar verdik.Kaymakamlar toplantısından sonra bunu görüştük ve kararını verdik. Hazine arazileri valilliklere ve kaymakamlıklara devredilecek. Onlar da bunu inşa edecekler. Bakanlığımız tip projeler üretecek, binalar kısa sürede yapılacak.

Bütün bunlar karşılığında sizlerden tek bir beklentimiz var o da mahallenize en güzel hizmeti sunmanızdır. Sizler mahalle halkının meseleleri ile ne kadar yakından alakadar olursanız milletimiz de ülkesine o derece güçlü şekilde sahip çıkacaktır. 25-30 bin nüfuslu mahalledeki bir muhtarın herkese ulaşması elbette zordur. 2019'da yeni yönetim sistemine geçerken muhtarlıkların nüfus ve alan olarak büyüklükleri konusunda bir alt ve üst sınır getirilmesi düşünülebilir. Muhtarlarımızdan beklediğimiz verimi alabilmemiz ancak bu şekilde mümkün olabilecektir. 

Muhtarlıklardaki bilgisayar sistemlerinin, kaymakamlıklarımızdaki ilgili birimlerle entegrasyonu sayesinde kamu kurumlarından bir kısmının bilgi toplaması muhtarlıklar üzerinden düşünülebilir. Türkiye bir çadır devleti hiç değil. Biz güçlü bir vatanız. Bizim çok büyük hedeflerimiz var. Attığımız her adımda çok büyük mücadeleler sarf ediyoruz. Muhtarlarımızın katkı sağlamaları bize güç verecektir. Biz muhtarlarla buluşmalarımızda aynı zamanda ülkemizin, bölgemizin üzerinde değerlendirmeler yapıyor, mesajlarımızı milletimizle paylaşıyoruz.

MİT MÜSTEŞARINA VERİLEN TALİMAT

Tuzakları milletimizle beraber birer birer bozduk. Sosyal ve ekonomik anaforların maliyeti de çok ağır oldu. Eğer MİT Müsteşarı tutuklansaydı arkasından hedefin kim olduğunu çok iyi biliyorduk. Kendisine kesinlikle gitmeyeceksin dedim. Polis gelir seni almak isterlerse, güvenlikçilerine talimat ver, polisi de içeri sokmayacaklar dedim. O günün FETÖ yargısı ile verdik bu mücadeleyi. Emniyet'in içinde FETÖ'nün de kendi temsilcileri var, onlarla temsil almaya gidiyor. Müsteşarı teslim alacak, ardından sıra, hedefleri büyük ya oraya gelecekti.

MUHTARLARIMIZI ORAYA GÖTÜRMEKTE FAYDA VAR

Onlar şunu bilmiyordu, İspanya'nın Endülüs Sarayı'na bir gitme imkanı olursa, İçişleri Bakanı burada, peyderpey bir seferberlik yapsa da muhtarlarımızın içinden grup grup buralara muhtarlarımızı da götürmekte yarar var. Muhtarlarımızın bir dünya turu gibi, bu batıda olacak, bunu başarmış olacaklar. Milletimiz de bütün bu olanları gördük, her türlü desteği verdi. Cumhurbaşkanlığı seçimi milletimizin tüm saldırılara göğüs germesiydi. Siz Kudüs'e giderseniz birileri ürker. Bütün planları, görevi İçişleri Bakanımıza verdik, Kudüs de bunun içinde yer alabilir. Paket tur gerçekleştirilebilir.

BU ÜLKEYİ TERK EDECEKLER

Millletimizi ve bizi sandıktan yenemeyeceklerini anlayanlar bu kez terörü sahaya indirdi. Terör cephesini tahkim ettiler. Şu anda bizim askerimiz, polisimiz, jandarmamız bütün bölgelerde var mı? Var. Nerede tehdit varsa, inlerine kadar gireriz ve giriyoruz. Yaptıkları şeyler geçti artık. Haftada 50-100 gidiyorlar. Bunlar artık gidici. Ya bu ülkeyi tamamen terk edip gidecekler, ya da bu işi bitireceğiz. Bunların arkasında Pensilvanya var, onun arkasında Amerika bulunuyor.

PKK’NIN YAN KOLU

Bundan sonra sen bizden herhangi bir teröristi istediğin zaman bu fakir bu görevde olduğu sürece o teröristi alamazsın. Müslüman, bir yılan deliğinden bir kere sokulur. Bir taraftan stratejik ortağız diyeceksin, Suriye'nin kuzeyinde 4 binden fazla silahla görevlendirme yapacaksın. Bunlar PKK'nın yan kuruluşları, terör örgütü. Yeni istiklal harbimizi savunmadan taarruza dönüştürdük. Güvenlik güçlerimiz teröristleri açtıkları çukurlara gömdü. Eylemlerin önü büyük ölçüde kesildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal