Reis-i Cumhur Erdoğan'dan Afrin Açıklaması! Gereğini Yaptık

Türkiye Cumhuriyeti'nin Reis-i Cumhur'u Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü YPG'ye yardıma giden Esed'in milisleri hakkında "Gereğini yaptık, dönmek zorunda kaldılar" açıklamasında bulundu.

22.02.2018-10:10 - (Son Güncelleme: 22.02.2018-09:56) Reis-i Cumhur Erdoğan'dan Afrin Açıklaması! Gereğini Yaptık

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan 11. Kalkınma Planı organzasyonunda konuşma gerçekleştiren Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'i hain terör gruplarındna arındırmak ve hudutlarımızın güvenliğini sağlamak adına yapılan Zeytin Dalı Harekatı'yla alakalı olarak önemli beyanlarda bulundu.

İŞTE RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN AÇIKLAMLARI:

Afrin'de terör örgütü YPG'ye yardıma giden Esed'in kuvvetlerine TSK'nın müdahalede bulunduğunu belirten Recep Tayyip Erdoğan: "Teknolojiye ayırdığımız sermaye ve yatırımlarımız savunma sanayine de tesir ediyor. Yerli teknolojilere sahibiz. Birçok iç ve dış tehdit unsurunu yerli ve milli üretim ile bertaraf edebilmekteyiz. Afrin'de şayet Türk Silahlı Kuvvetlerimiz birilerine ihtiyaç duyacak durumda kalsaydı şuan geldiğimiz noktada olmayacaktık. Kendi göbeğimizi kendimiz kesebildik, sabah vakiti itibari ile 1.780 teröristi etkisiz hale getirdik. SİHA'larımız (İnsansız Hava Aracı) görevlerini başarıyla tamamladı, toplarımız hedefleri vurdu ve rejim kuvvetleri geri dönü." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal