Reis-i Cumhur Erdoğan'a Suikast Son Anda Engellendi!

Balıkesir'de, Reis-i Cumhur Erdoğan'a suikast hazırlığında oldukları değerlendirilen FETÖ'ye mensup 2 kişi yakalandı.

18.08.2017-15:41 - (Son Güncelleme: 18.08.2017-16:45)

Balıkesir'de, Reis-i Cumhur Erdoğan'a suikast hazırlığında oldukları tespit edilen FETÖ mensubu 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekelştirilen operasyonda, saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen FETÖ/PDY mensubu 2 kişi, kullandıkları araç ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Bahsi geçen aracın bagajında yapılan aramada, çok sayıda kamuflaj ve asker kıyafeti, çelik yelek ve kelepçe gibi askeri malzemeler, elektro şok cihazı, silahlar ve mermiler ele geçirildi.

Şüphelilerin sorguları devam ederken, hedeflerinin ne olduğuna ilişkin geniş çaplı operasyonun sürdüğü, operasyon kapsamındaki gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.

HEDEFTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VARDI

Emniyet güçlerinin uzun istihbaratı sonucunda toplanan bilgiler doğrultusunda yapılan operasyoda, 2 FETÖ militanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast planı yaptıkları esnada yakalandı. Darbe girişiminden beri ulaşamadıkları emelleri için çabalayan FETÖ'cüler bu kez sert kayaya çarptı.

Balıkesir Emniyeti'nin düzenlediği opesrasyonda gözaltına alınan hhainlerin evlerinde FETÖ'ye ait belgeler, Feto'nun kitapları ve suikast planları bulundu.

Emniyette soruşturması devam eden hainlerin bağlantılı olabileceği kişiler olduğu ihtimali üzerinde de durulurken, soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal