Reina Canisi Böyle Yakalandı! Türk Polisinin Ayağına Sağlık

Yılbaşı gecesi Reina'da 39 kişiyi katleden 'Abu Muhammed Horasani' kod isimli Abdulkadir Masharipov İstanbul Esenyurt'ta polisin başarılı operasyonuyla sağ olarak yakalandı. Operasyonda 1'i Kırgız, 3'ü kadın 5 kişi gözaltına alındı.

17.01.2017-00:17 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Reina Canisi Böyle Yakalandı! Türk Polisinin Ayağına Sağlık

Yılbaşı gecesi Reina'da 39 kişiyi katleden 'Abu Muhammed Horasani' kod isimli Abdulkadir Masharipov İstanbul'da yakalandı.

Katliamcı terörist oğluyla beraber yakalandı.

Operasyon MİT ve Emniyet’in ortak çalışmasıyla yürütüldü. 

Sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürülecek

Saldırgan Esenyurt'ta Kırgız arkadaşının evinde yakalandı.

Operasyonun ardından yakalanan Özbek terörist ve Kırgız arkadaşının yerdeki fotoğrafı...

Teröristle birlikte evde bulunanların 2 kadın ve 1 erkek olduğu iddia ediliyor.

BU ŞAHIS BİR SAVAŞ MAKİNASI

Konuya ilişkin açıklama yapan terör uzmanı Yesugay Aksakal yaptığı açıklamada 'Bu tip soruşturmalar devam ederken manipülasyonlara dikkat etsinler. Bu olay büyük motivasyon kazandırdı. Sorgular devam ediyor.

Arkadaşlarımız bu yaptıkları operasyon bayağı ciddi ve hassas yapılan bir operasyon. Şahıslar sağ olarak ele geçirildi. Şimdi bakacağız muhakkak ki her şey ortaya çıkacaktır.

Bu şahıs biyolojik bir savaş makinası. Ele geçirilmesi çok iyi oldu. Lütfen bunu sosyal medyada farklı haberlerle değişik şeylerle manipüle etmeyelim. Bunun altında daha büyük çalışmalar da vardır. Bunun neticesinde sonuca varılacaktır. Devletimiz büyüktür, bu operasyonlarla da yapılmış eylemlerin hepsinin faili çıkacaktır ve yine elde edilen bilgilerle birçok olay da engellenecektir' dedi. 

Kaynak: Star


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal