PKK'nın Son Vaziyeti Terörist Elebaşını Çıldırttı!

TSK’nın son bir senede yaptığı operasyonlarda aralarında arananlar listesinde yer alan 62 teröristin de bulunduğu 2 bin 207 PKK'lı öldürüldü.

04.01.2018-09:18 - (Son Güncelleme: 04.01.2018-09:02)

TSK’nın son bir senede yaptığı operasyonlarda aralarında arananlar listesinde yer alan 62 teröristin de bulunduğu 2 bin 207 PKK'lı öldürüldü.

Eli kanlı terör örgütü PKK’şı teröristlerin öldürülmesi ve PKK'nın son zamanlarda çöküşe geçmesi örgütün Kandil'deki elebaşlarından Murat Karayılan'ı adeta çılgına döndürdü.

İstihbarat birimleri, Karayılan'ın örgütün Türkiye sınırları içinde bulunan teröristlere ilişkin yaptığı son telsiz konuşmasını deşifre etti. Kandil'de 'Rojhat' telsiz kodunu kullanan ve 2017 yılını değerlendiren Karayılan operasyonlarda ölü ele geçirilen teröristler için 'saftirik' demekle yetindi.

Karayılan 2 Kasım'da 9 korumasıyla beraber ölü ele geçirilen örgütün kadın yapılanması YJA-STAR'ın başındaki isim olan ve aranan teröristler listesinde 'Kırmızı' kategoride yer alan 'Delal Amed' kod isimli Hülya Eroğlu'nun da saf davranışından dolayı öldüğünü ifade etti. Karayılan'ın konuşması şu şekilde;

"Asker her geçen gün birtakım yeni teknikler de elde ederek yeni bir teknik hamle biçimi alıyor. Bir bakıyoruz karada bir bakıyoruz havada. Sizlerin verdiği raporlara göre her yerde asker bulunuyor. Sizlerin ulaşamaz dediği Kato'da. Bulmazlar dediğiniz Dersim'in en derin ormanlık yerlerde. Asker son senelerde keşif uçaklarının silahlandırılması, sayılarının çoğaltılması ile savaşı hava savaşına çevirdi. Bazı yerlerde arkadaşlarımız oldukça saftirikçe yaklaşarak düşmana açık verdiler. Asker her gün yeni tekniklerle tarzını değiştirirken onlar saftirikçe hareket edince kaybettiler."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal