Üretken Gençlere Devlet Desteği!

Hükümet Gençlik ve Spor Bakanlığı 'Sağlıklı Yaşam ve Spor', 'Kültür ve Sanat' ve 'Yenilikçi Fikirler' başlığı altındaki projelere 5 bin ile 20 bin TL arasında destek çıkacak.

04.04.2018-11:21 - (Son Güncelleme: 04.04.2018-11:20) Üretken Gençlere Devlet Desteği!

Hükümet, üretken gençlere kişisel ve sosyal gelişimlerini geliştirmek ve potansiyellerini göstermeleri için destek sağlıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın lise ve üniversitede eğitim gören gençlere ilişkin olarak 'Genç Fikirler, Genç Projeler' adıyla uygulamaya koyduğu çalışma ile 'Sağlıklı Yaşam ve Spor', 'Kültür ve Sanat' ve 'Yenilikçi Fikirler' başlığı altındaki projelere 5 bin ile 20 bin TL arasında maddi yardımda bulunacak.

Söz konusu programa üniversitelerdeki en az 5, en fazla 10 kişiden meydana gelen gençlik grupları ve resmi orta öğretim kurumlarındaki en az 5, en fazla 10 kişiden olan gençlik grupları proje teklifi iletebilecek. Her bir gençlik grubu ya da gençlik topluluğu programa en fazla 2 proje teklif edebilecek. Program bünyesinde destek verilecek projelerin azami uygulama zamanı 3 ay olacak. Proje için başvurular 9 Nisan'da başlayıp, 23 Nisan saat 24.00'e kadar sürecek.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal