Bakan'dan Önemli Açıklama! Ünlü Şirket Geri Dönüyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, booking.com'un bu sene yeniden çalışmalara başlayabileceğini belirtti.

21.02.2018-11:50 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-11:46) Bakan'dan Önemli Açıklama! Ünlü Şirket Geri Dönüyor

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Bloomberg ile yaptığı mülakatta Booking.com'un Türkiye faaliyetlerine bu sene devam edebileceğini söyledi.
Türkiye Seyehat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından açılan dava sebebi ile Türkiye'deki çalışmalarını durdurulan Booking.com için Bakan Zeybekci yeni turizm sezonu öncesinde çalışmalara tekrar başlama olasılığını ele aldı. Zeybekci, "Çözüme doğru gidiyoruz. Bu sezon herhalde öyle bir şey olacak, çalışmaya başlayacaklar" ifadelerini kullandı.

Mahkemenin daha önce aldığı haksız rekabet kararının dönemin şartlarında doğru olduğunu belirten Zeybekci, "Buna çözüm getirmekle ilgili daha olumlu bir noktadalar. Türkiye'de büro açmak, sorumlu şirket haline gelmekle ilgili bir çözüme doğru gidiyoruz" dedi.

Zeybekci, "Yurt dışından yabancılara Türkiye'nin pazarlanmasıyla alakalı Booking'in bir problemi bulunmuyor. Türkiye'deki Türk turizm alanlarını, tesislerini Türklere pazarlayıp da buradan elde ettiği gelire karşılık kestiği ya da kesmediği faturalarla ilgili sıkıntı. Burada da bir çözüme doğru gidiliyor, kabul ediyor gibi" ifadelerde bulundu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal