Ödüllü Komandoya Teklif Yağıyor

Ağrı'da ailesi ile birlikte gittiği pikniğin belediye sınırları dışında olduğu gerekçesi ile meslekten uzaklaştırılan Uzman Çavuş Numan Gücükturalı'ya iş teklifleri geliyor.

15.05.2016-16:21 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Ödüllü Komandoya Teklif Yağıyor
Ağrı'da, Uzman Çavuş Numan Gücükturalı, 2014 yılında ailesiyle gittiği piknik alanında PKK'lı teröristlerle karşılaştı. Durumu ihbar eden Gücükturalı'dan 'belediye sınırları dışına çıktığı' gerekçe gösterilip önce savunma istendi, 1 hafta içinde yapılan 8 soruşturmanın ardındansa meslekten uzaklaştırıldı.
 
Ödüllü komandoyu bitiren piknik
 
Habertürk'ün haberine göre, Gücükturalı ile ilgili haberimizin ardından birçok şirket, komandoya iş teklifinde bulundu. Antalya'da bir otoparkta çalışan Gücükturalı'ya çoğunlukla güvenlik müdürlüğü teklif edilirken, para yardımında bulunmak isteyenler de oldu.
 
Para yardımını kabul edemeyeceğini arayanlara söylediğini anlatan Numan Gücükturalı, "İş teklifinde bulunan herkese teşekkür ederim. Oğlu şehit olan bir anne aradı ve oğlu için biriktirdiği düğün parasını vermek istediğini söyledi. Para yardımını kabul etmediğimi söyledim. Görevime dönebilmek için hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim" dedi.
 
Star
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal