Nihat Genç: Eski FETÖ'cüler Birbirini mi Kolluyor?

Nihat Genç’ten C. Tolga Işık hakkında flaş bir bilgi daha geldi. Genç, ‘Medyada beslediğiniz gazeteci var mı' sorusuna Ağaoğlu şu yanıtı vermişti: Var, Candaş Tolga!

10.01.2018-08:55 - (Son Güncelleme: 10.01.2018-08:56) Nihat Genç: Eski FETÖ'cüler Birbirini mi Kolluyor?

Yazar Nihat Genç, KAFA dergisi imtiyaz sahibi Candaş Tolga Işık’ın “olduğunu belirtmişti. Genç, Yılmazer ile Nazlı Ilıcak’ı tanıştıranın da Işık olduğunu ifade etti. Işık, Nihat Genç’e verdiği cevapta tüm iddiaları kabullendi. Işık, yalnızca Yılmazer ile tanıştığını, birkaç defa yemek yediğini fakat çok yakın olmadığını belirtti.

Işık iddiaları şu cümlelerle kabul etti:

“Nazlı Ilıcak’ın bundan 6-7 sene önce henüz FETÖ’ye ‘FETÖ’ denmeyen yıllarda bizzat ‘Bir kitap yazacağım orada kendisiyle ilgili bölümlerde sormak istediğim sorular var’ ricasıyla o tanışmaya vesile oldum. Tanıştırdığım biri polis, diğeri de yılların gazetecisiydi. Ortada o gün için bir ‘kriminal’ tablo yoktu. İki ya da üç kez herkesin ailesinin, arkadaşlarının da bulunduğu hiçbir gizli saklı tarafı olmayan yemek yendi.”

Nihat Genç, önce Ulusal Kanal’daki programında sonrasında da Odatv’deki yazısında Candaş Tolga Işık hakkında çarpıcı ifadelerde bulunmuş, FETÖ’den tutuklu olan Nazlı Ilıcak’ın açıklamalarından hareketle, “Nazlı Ilıcak ile Ali Fuat Yılmazer’i tanıştıran kişinin Candaş Tolga Işık olduğunu” belirtmişti.

GENÇ’TEN FLAŞ BİR İDDİA DAHA

Işık, Genç’in bu iddiasına Odatv’den cevap verdi. Konunun özünü kabullenen, fakat Nihat Genç’in bazı iddialarda maddi hatalar yaptığını belirten Işık, Genç’i mahkemeye vereceğini söyledi. Nihat Genç de, Işık’ın cevabına karşı bir yanıt daha yazdı. Genç bu yazısında da flaş bir bilgi paylaştı. Genç şu ifadeyi kullandı:

“Sıkı durun Enver Aysever aynen şöyle soruyor, ‘Medyada beslediğiniz yazar var mı?’ Ali Ağaoğlu aynen şöyle yanıt veriyor; ‘Evet var. Candaş Tolga.’ Meraklısı için kayıtlar, Youtube ortamında mevcuttur.” Genç yazısını sosyal medya hesabı üzerinden de bu başlıkla paylaştı. Şimdi Candaş Tolga Işık’ın yanıt verip veremeyeceği merak konusu.

İŞTE NİHAT GENCİN YAZISININ TAMAMI

Candaş Tolga'ya cevap:

Candaş Tolga Işık denen zıpçıktının yalanlar dolu açıklama metnini Odatv gazetecilik etiği deyip yayınladı. Oysa gazetecilik etiği bir şey ‘yalansa’ açıklama savunma hakkı verilir, yazılanlar doğruysa ve karşı taraf iddiaların tek bir tarafını ‘yalanlayamıyorsa’ bu saçmalıkları yayınlamak gazetecilik değil aksine daha düne kadar FETÖ’nün kapatma karılığı yapmışlara çanak tutmak kırklayıp paklamaktır.

Cevap veremediği yalanları bir daha sıraya dizelim, yok efendim Bugün TV demişim, de, yok Kanaltürk’müş. İkisi de FETÖ değil mi, ne fark ediyor. Bu bir yalanlama mı oldu şimdi? Siz de Odatv bu sahtekar açıklamayı ciddiye alıp neden yayınlıyorsunuz?

NAZLI ILICAK’IN AÇIKLAMALARI ORTADA

İki, yok efendim, ben Türkan Saylan ödülü almış dedim, oysa sahneye çıktım plaket almış ve konuşma yaptırılmış. Plaket de ödül değil mi, konuşma yaptırmakta da taltif etmek değil mi, Odatv’de orada bu rezil sahneyi gözleriyle görmedi mi? Ve sen de Odatv bu düpedüz yalan sahtekar açıklamayı yayınlıyorsun.

Üç, 10 Kasım yazısını yanlış anlamışım, o yazı aslında Mehmet Ali Şahin'e kinaye ya da göndermeymiş. Çocuk mu kandırıyorsunuz, yanar döner bir yazı tam devrin özelliklerini taşıyor öyle de okunuyor böyle de, çevir kazı yanmasın. Devrin özel durumuna yazıdan her anlam çıkıyor. Bir de kalkmış yok şu zaman Atatürk yok şu zaman Cumhuriyet yazısı yazdım diyor, geçeceksin sen onu, her FETÖ’cünün zulasında yazılmış bir Yurtta Sulh, Atatürk, laik, vs. yazısı bulunur. Moda deyimle at fava bugünlerde çıkartmak için bekle.. Odatv’de bu numaraları yesin bakalım..

Sıkı durun Enver Aysever aynen şöyle soruyor, "Medyada beslediğiniz yazar var mı?" Ali Ağaoğlu aynen şöyle cevap veriyor; "Evet var. Candaş Tolga." Meraklısı için kayıtlar, Youtube ortamında mevcuttur.

Teneke lafından çok mu bozuldunuz, teneke değil de nesiniz, hangi entelektüel yeteneklerinizle yazar oldunuz başımıza, yazarlığa katkınız nedir, birileri almış bir yerlere taşımış, birileri ekranı birileri gazetesini açmış, siz de kendinizi bir nimet oldum sanıp o FETÖ’cü savcı senin bu FETÖ’cü TV benim maaşlar FETÖ korumaları içinde vur patlasın çal oynasın, ve ne zaman göbek ata ata yazdınız bu yazıları

Peki bugün niye etekleriniz tutuştu, çünkü ‘devir’ değişti, çünkü sırtınızı dayadığınız FETÖ’cü savcılar kaçtı, sizler rezilliklerinizle cıscıbıldak ortada kaldınız. Ve yazımızdaki iddialara tek satır cevap yok ne var yılbaşı partisini yok Cezayir Lokantası’nda yapmadık, yok nerde yaptık, laf mı ulan bu, bu kelime yanlışlarından mı o pek meşhur kullanışlı aptallığınızı,... kurtaracaksın.

Daha dur, bir yazı yazıp ipliğini pazara çıkarttım, aleme rezil rüsvay oldun, kendisini savunacak tek dürüst kelime bulamadın ve yazımız büyük bir ilgi görüp okunma sayısı rekor kırınca üstümüze adamlar saldın.

ESKİ FETÖ’CÜLER BİRBİRİNİ KOLLUYOR

Üstümüze saldığın kimmiş bu kankaların, ınınınnnınnn, cevap bambaşka ve çok tuhaf bir yerden geldi, İnternet Haber diye bir haber sitesinin müdürü Hadi Özışık, Candaş Tolga’yı savunan bir yazı yazıp, bizim kaleme aldıklarımızın tümüne ‘yalan’ ‘yalan’ ‘yalan’ ve ‘zırva’ deyip bağladı.

Siz de Hadi Özışık, yalan deme hakkına sahip olabilmeniz için ‘kanıt’ sunmanız gerekli, nokta. FETÖ’nün TV kanalında kapanıncaya kadar çalıştığı yalan mı? Hrant’ın katil zanlısı Ali Fuat Yılmazer’in yıllarca kankası olduğu yalan mı? Nazlı Ilıcak’ın yaptığı açıklamada beni Ali Fuat Yılmazer’le tanıştıran Candaş Tolga Işık’tır ve Ali Fuat Yılmazer’le yaptığım üç röportajda da Candaş Tolga yanımızdaydı demesiyalan mı? Candaş Tolga’nın bütün bu karanlık ilişkilerine karşın Nihat Genç karşı yazı yazıncaya kadar tek bir açıklama pişmanlık itiraf samimi bir açıklama yapmadığını söylememiz yalan mı? İnşaatçı Ali Ağaoğlu’nun ekranda Candaş Tolga’yla arkadaş olduğunu söylemesi yalan mı? Yıllarca cemaati arkasına alıp yazılar yazan dönem değişince şimdi dergi kapağına Atatürk, Attila İlhan ve Uğur Mumcu’yu taşıması yalan mı? Ve bu uluorta gerçek rezil hayat hikayesini savunacak gücü suratı bulamayıp kel alaka kişileri Nihat Genç’e saldırtması yalan mı, işte bize saldırı yazısı, yandaşlığın dibini bulmuş İnternet haber’de, yalan mı?

Şu rezilliğe bakın şimdi de kendisini ‘yandaş medya’ savunuyor, eski FETÖ’cüler dayanışma içinde. Hayırdır, Candaş Tolga senin neyin oluyor, çapraz kuzenin mi olur, aynı siyasi yolun biriniz koyu biriniz açık tonu musunuz, hayırdır bu akrabalık? Candaş Tolga’nın iktidar ilişkilerinin karanlık derinliklerini görmek açısından bu Hadi Özışık yazısını da ‘kanıtlar’ altına alalım.

TENEKE DEĞİL DE NESİNİZ

Beş, inşaatçı Ali Ağaoğlu kanka olduğunuzu Enver Aysever’in programında söyleyeli yıllar oluyor, bugüne kadar sustunuz, bugüne kadar iddialar ortadayken tek bir cevap itiraf samimi açıklama yapma gereği duymadınız, bu sütunlarda Nihat Genç’ten dayağı yiyip rezil olunca bakıyorum ne güzel biz de hata yapmışızdır demeye başladınız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal