Netanyahu'dan Küstah Erdoğan Açıklaması!

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mescid-i Aksa'da İsrail terörünü eleştirmesine yanıt verdi.

26.07.2017-11:33 - (Son Güncelleme: 26.07.2017-12:35)

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mescid-i Aksa'da İsrail terörünü eleştirmesine küstah bir yanıt verdi.

1967'den beri devlet terörü işlemekden asla vazgeçmeyen İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında küstah bir açıklama yaptı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin ve Mescid-i Aksa'ya sahip çıkan adımlarını ve açıklamalarını yediremeyen İsrail yönetimi, anında saldırıya geçti.

Netanyahu'nun ofisinden yapılan küstah açıklamada, "Erdoğan, İsrail'e öğüt verebilecek en son kişidir" denildi.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

"Mescid-i Aksa' ya dönük İsrail yönetiminin uyguladığı kısıtlamaların kabul edilemez olduğunu ifade ettik." diyen Reis-i Cumhur Recep Tayyip Erdoğan, "Müslümanların ibadet hakkını yok sayan, Mescid- i Aksa'nın kutsiyetini ihlal eden bu adımlar gerilimi daha da tırmandırmaktır. İbadetlerini yapmaya gelen Müslümanları teröristlerle eş tutmak büyük bir akıl tutulmasıdır." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail bu tür hukuk tanımazlıklarla sadece kendine değil tüm bölgeye zarar veriyor. Mescid-i Aksa, tüm Müslümanların gözbebeğidir. Kutsallarımızın ayaklar altına alınmasına sessiz ve tepkisiz kalamayız." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal