Napolyon Bu Ünlü Sözünü HDP'liler İçin Söylemiş

Sırtını PKK’ya dayayan HDP’yi panik sardı. Terör suçundan gözaltına alınma korkusu yaşayan bazı vekiller soluğu yurt dışında aldı. Partinin TBMM Grup Toplantısı’nda ise sıralar boş kaldı.

25.05.2016-12:10 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Napolyon Bu Ünlü Sözünü HDP'liler İçin Söylemiş

Kan siyaseti yapan HDP, terör örgütü PKK'ya destek çıktı. HDP Eşbaşkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, teröristleri kurtarmak için operasyonları durdurmaya çalıştı. HDP'li vekiller de terörist cenazelerine katılarak hainlikte sınır tanımadı. Her fırsatta bölücülük yapan HDP'lilerin terör suçundan dosyası kabardı.

Meclis ise dokunulmazlıkların kaldırılması için tarihi adımı attı. Yapılan oylamayla milletvekillerine yönelik dokunulmazlık zırhı kalktı. Bu gelişmeyle birlikte TBMM'de 59 sandalyesi bulunan HDP'liler telaşlandı. Çünkü haklarında fezleke düzenlenen HDP'li 51 milletvekili için yargı yolu açıldı. Bunların arasında Eşbaşkanlar Yüksekdağ, Demirtaş ile terörist cenazelerinde boy gösteren Tuğba Hezer ve Faysal Sarıyıldız da vardı.

Meclis'te 138 milletvekili hakkında 670 dosya bulunurken, bunlardan 405 dosya ile HDP rekor kırdı. Dokunulmazlıkların kalkmasıyla birlikte HDP'lileri korku sardı. Faysal Sarıyıldız ile Tuğba Hezer'in başını çektiği 14'ten fazla HDP'li vekilin, gözaltına alınma ihtimaline karşı Avrupa'ya kaçtığı iddiaları kulaktan kulağa yayıldı.

Dün ise HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda bir konuşma yaptı. Ancak salondaki sıraların boşluğu dikkatlerden kaçmadı. Küçük bir gruba hitap eden Yüksekdağ, kaçak vekillerle ilgili tek kelime konuşmadı. Bu gelişle "HDP'liler firarda" yorumlarına yol açtı.

Salondakilerin çoğunun ise gazeteci ve ziyaretçi olduğu sonradan anlaşıldı. Grup toplantısında Demirtaş'ın koltuğu da boş kaldı.

* Fransız asker, devlet adamı ve Fransa imparatoru Napolyon Bonapart'ın ünlü sözü: Korkak, tehlike anında ayaklarıyla düşünen kişidir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal