MHP’ye AK Parti'den Çağrı Geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP'ye çağrıda bulundu.

10.06.2017-14:19 - (Son Güncelleme: 10.06.2017-15:03) MHP’ye AK Parti'den Çağrı Geldi
Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP'ye yaptığı çağrıda, "Nasıl anayasayı MHP ile birlikte inşa ettiysek, içtüzüğü de birlikte inşa edebiliriz" diye belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın, TBMM İçtüzüğü değişikliğine yönelik grup başkanvekilleriyle birlikte yapılan toplantıya dair sualleri cevapladı. Meclis Başkanı Kahraman'ın, İçtüzükle alakalı çok içten ve güzel bir teşebbüste bulunarak, siyasi parti grup başkanlarını içtimaya çağırdığını hatırlatan Elitaş, "Gönül isterdi ki grup başkanları, Sayın Kahraman'ın liderliğindeki toplantıda fikirlerini açıklasın. O çerçevede grup başkanvekillerine yönerge vermeleri muvafık olurdu." diye belirtti.

KILIÇDAROĞLU NEZAKET SINIRLARINI AŞTI

Elitaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, bu içtimaya gelmeyeceğini kibar dille beyan ettiğini bildirerek, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu' nun ise nezaket sınırlarını aşan, hafif ve basit bir dil kullanarak AK Parti Grup Başkanı,Başbakan Binali Yıldırım'ı hedef alan bir yanıt metni gönderdiğini bildirdi. Elitaş, bunun, Kılıçdaroğlu'nun mutabık kalmaz tavrının en belirgin özelliklerinden biri olduğunu belirterek, CHP'nin, ilanihaye uzlaşmaz tavrının süreceğinin anlaşıldığını berlirtti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal