Mehmet Görmez'den Şok Karar!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez görevinden ayrıldığını Türk kamuoyuna duyurdu.

01.08.2017-08:53 - (Son Güncelleme: 01.08.2017-08:58)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez görevi bıraktığını duyurdu.

DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

İşte O demeci:

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Kendi Dilinden FETÖ Örgütlü Bir Din İstismarı" isimli raporu açıkladığını duyurdu.

FETÖ'yle ilgili açıklamalarından sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Görmez, görevden ayrılacağı yönündeki iddiaları ve fısıltıları doğrulayan yönde bilgiler aktardı.

VAZİFELER BİRER EMANETTİR

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Bütün görevler, bütün makamlar, vazifeler sadece birer emanettir bize. O emanet, vakti, yeri ve zamanı geldiği an teslim edilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı gibi bir makamdan sonra talip olduğum bir görev vardır, o da ilimdir." dedi

İSLAM DÜNYASININ İLMİ HAYATINA...

Diyanet İşleri Başkanı Hem aziz milletimizin hem de İslam dünyasının ilmi hayatına katkıda bulunmak için bir gayret içerisinde olacağım." ifadelerini kullanarak sevenlerini üzdü.

SON GÜNLERİM

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Kendi Dilinden FETÖ Örgütlü Bir Din İstismarı" raporunun açıklandığı toplantıdaki konuşmasına başlarken 'son günlerim' demişti.

Diyanet İşleri Başkanı Basın mensuplarının sorularını cevaplarken yönetilen soru üzerine görevi bırakacağı yönünde sinyaller verdi. Görevi her an bırakabileceğini açıklayan Mehmet Görmez sevenlerini üzdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal