Göz Şişkinliği ve Morlukları İçin Etkili 3 Uygulama!

Son yıllarda ciltte meydana gelen her problem için estetisyenlere koşmak yerine evde göz şişlikleriniz için doğal uygulamalarla üstesinden gelmek sandığınız kadar zor değil.

16.03.2018-09:51 - (Son Güncelleme: 16.03.2018-09:46) Göz Şişkinliği ve Morlukları İçin Etkili 3 Uygulama!

Son yıllarda yaşanan yoğun stres ve aşırı ağlama, uykusuzluk veya çok uyumaya bağlı olarak çeşitli sebeplerden dolayı oluşan göz şişlikleri ve morluklarınız için estetisyenlerin kapısını çalmanıza gerek yok. Evde sürekli elinizin altındaki malzemelerle doğal yöntemler yaparak göz altı morluklarınızın veya şişliklerinize elveda diyebilirsiniz.

SU YÖNTEMİ

Devamlı şişen gözlerden kurtulmanın en basit yöntemi su tüketmekten geçiyor. Düzenli olarak su içmek yalnızca göz şişliklerinizden değil vücudunuzu farklı böbrek sıkıntıları ve hastalıklardan kurtaracaktır. Su vücudunuzu toksinlerden arındırmaktadır.

SALATALIK

Dolapta beklettiğiniz salatalıkları yuvarlak yuvarlak kesin ve gözlerinize koyarak bekletin. Genellikle göz iltihaplanmalarına ve cilt kırışıklıklarında etkili olan salatalık sürekli olarak uygulamanızı tavsiye ediyoruz.

ÇAY POŞETİ

Sallama çay poşetlerinizi kullandıktan sonra çöpe atmadan ılık olduktan sonra gözlerinizi kapatıp üstüne koyabilirsiniz. Bu şekilde hem göz yorgunluğunuzu almış olacak hem de şişlik ve morluklarınız geçecek.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal