Kudüs'ün Simge İsminden Cumhurbaşkanı Erdoğan İsteği!

İsrail askerleri tarafından gözlerini bağlanarak gözaltına alınan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başını dik tutmasıyla övdüğü Fevzi el Cüneydi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini belirtti.

02.01.2018-12:01 - (Son Güncelleme: 02.01.2018-11:59) Kudüs'ün Simge İsminden Cumhurbaşkanı Erdoğan İsteği!

İsrail hapishanelerinin çetin şartları ve askerinin merhametsiz işkenceleri yüzünden yorgun ve halsiz kalan Fezvi El Cüneydi, yaptığı açıklamada, ''İsrail işgal hapishanesinde sorgulama esnasında psikolojik ve fiziksel tacize maruz kaldım. Sağ omzumda kırık var. İsrail askeri Filistinlilerin umudunu kırmak istiyor'' açıklamasını yaptı.

Gözaltına alındığı esnada El Cüneydi’ye İsrail askeri Facebook hesabında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmini ve Türk bayrağını niye paylaştığını ve niye onu sevdiğini sordu. Cüneydi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Filistin davasını desteklemesinden dolayı sevdiğini ifade etti.

Fevzi el Cüneydi’nin avukatı Farah Biadsa, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistinlilerin gözaltına alınması hakkında yaptığı konuşmaların İsrail hükümetine baskı yaptığını, bu baskı sebebiyle El Cüneydi de dahil bazı Filistinli gençlerin serbest bırakılmasında ciddi derecede önemli rol oynadığını belirtti. Fevzi el Cüneydi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Filistin davasına katkısı ve kendisinin serbest bırakılmasındaki etkisinden dolayı bizzat teşekkür etmek istediğini belirtti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal