KPSS'siz Memur Alımı Başlıyor

1 Şubat'tan itibaren kamu kurumlarının bazıları KPSS şartı aramadan memur alımı yapacak.

02.02.2017-12:48 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) KPSS'siz Memur Alımı Başlıyor

Yeni yılla birlikte, kamu kurum ve kuruluşları FETÖ ile mücadeleden kaynaklı memur açığını kapatmak üzere harekete geçti.

1 Şubat 2017 tarihi itibariyle hangi bakanlıklara ne kadar memur ve sözleşmeli personel alınacak? İşte bakanlıkların ve kamu kurumlarının açıkladıkları listeler:

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI

Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli er ve sözleşmeli uzman erbaş alımları için de başvurular devam ettiği açıklandı. İlgili alımlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar www.jandarma.tsk.tr adresi üzerinden başvuru şartlarını öğrenebilir ve başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir.

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın 76 Memur alımı için başvurular bugün başladı. Adaylar başvuru işlemlerini www.gtb.gov.tr adresi üzerinden online olarak yapabiliyorlar. Devlet Personel Başkanlığı ile Bakanlığın kendi internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre başvuru işlemleri 10 Şubat 2017 tarihine kadar www.gtb.gov.tr adresi üzerinden devam edecek. 

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alımı için başvurular Tapu Bölge Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak. Başvuru işlemleri 6 ile 10 Şubat 2017 tarihinde yapılacak.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

Hacettepe Üniversitesi'nin sözleşmeli hemşire, Diyetisyen, Sağlık Teknikeri, Programcı ve çözümleyici pozisyonlarında toplam 57 kişilik alımı için başvuru süreci 28 Ocak tarihinde başlamıştı. İlgili alımlara başvurular 11 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek.

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Savunma Sanayii Müsteşarlığı 35 Sözleşmeli personel alımı yapacağına dair duyuru yayımladı.  Bu alımlar için başvuru işlemleri 17 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvuru işlemlerini "https://isbasvurusu.ssm.gov.tr/sayfalar/Default.aspx" adresinden yapabilecekler. Başvurular hakkında detaylı bilgilendirme www.ssm.gov.tr adresinden erişime açıldı.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI

 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da personel alım duyurusu mevcut. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı lisans mezunu 20 Denetçi yardımcısı alımı yapacak. İlgili alım için başvuru süreci 3 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Milli Savunma Bakanlığı Sivil Memur alımı için başvurular www.msb.gov.tr adresinden online olarak alınıyor.,

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI

Dışişleri Bakanlığı'nın KPSS Şartsız Memur alımı için başvurular 30 Ocak 2017 tarihinde başlamıştı. Dışişleri Bakanlığı'ndan ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yapılan resmi bilgilendirmeyle bakanlık bünyesinde gerçekleştirilecek sınav sonuçlarına göre 60 aday memur alımı yapılacağı belirtilmişti. Sınav için başvurular www.sinav.mfa.gov.tr adresinden yapılıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal