Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'te Eylem Sinyali: Pazartesi İzleyin

Kemal Kılıçdaroğlu, 9 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan Anayasa değişikliği görüşmelerine değinerek "Pazartesi açın televizyonları mücadelemizi izleyin" diyerek yapacakları eylemin sinyalini verdi.

05.01.2017-16:01 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Kılıçdaroğlu'ndan Meclis'te Eylem Sinyali: Pazartesi İzleyin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 45 dev yatırımının "Toplu Açılış Ve Temel Atma Töreni"ne katıldı. Törende konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Ne yapacağımızı pazartesi günü göreceksiniz. Yayınlandığı kadar pazartesi günü televizyonları izleyin" dedi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, anayasa değişiklik teklifiyle ilgili olarak, "Ey CHP sen neden buna destek vermedin diyorlar. Bu proje, bu anayasa değişikliği Türkiye Cumhuriyeti tarihine ihanettir. Buna evet diyenler ihanet ediyorlar" dedi.

MENBİÇ OPERASYONU

Tekirdağ'da partililere seslenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin El Bab'dan sonra Menbiç'e yönelmesine karşı çıkarak; "Sakın oraya gitmeyin. Sakın" ifadelerini kullandı.

Anayasa değişikliğine de karşı çıkan CHP Genel Başkanı, hükümetin Kurtuluş Savaşı'na ihanet içinde olduğunu ileri sürerek, ihanet içinde olmayan tek partinin CHP olduğunu savundu.

PAZARTESİ'DEN İTİBAREN...

Pazartesi Anayasa teklifinin TBMM Genel kurulunda görüşmeleri başlıyor. Pazartesi'den itibaren CHP'nin demokrasiyi korumak için, laikliği savunmak için verdiğimiz mücadeleye tanık olacaksınız. Ülkemiz bayrağımız, çocuklarımız, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları için bunu yapacağız.

Pazartesi açın televizyonları izleyin, Pazartesi'den itibaren Meclis'teki mücadelemizi göreceksiniz. Bir bedel ödenecekse önce CHP milletvekilleri ödeyecek"

Kaynak:İHA

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal